BTCTurk’teki erişim sorunu çözüldü!

Yayın tarihi: 24 Ocak 2022 Pazartesi 7:54 am - Güncelleme: 24 Ocak 2022 Pazartesi 11:38 am

Türkiye’nin en büyük kripto para borsalarından olan ve ayrıla TFF ile Milli Takımlar ana sponsorluğu imzalayan BtcTurk’te saatlerdir süren erişim problemi çözüldü.

Son dönemde ardı arkası kesilmeyen kripto para dolandırıcılığı haberlerinin ardından Türkiye’nin en büyük kripto para borsalarından olan BtcTurk’te saatler süren erişim problemi meydana geldi. BTCTurk Kurucusu Kerem Tibuk sorunun Microsoft’tan kaynaklandığını söyledi. Erişim probleminin ardından kripto para al sat işlemleri yeniden açıldıç.

BTCTURK’TEN AÇIKLAMA

BTCTurk internet sitesinden yaptığı açıklamada kullanıcıların geçici bir süre ‘Emir İptal’ modundan varlıklarını görüntüleyebileceklerini ifade etti. Açıklama şöyle, “Kullanıcılarımız hesaplarına öncelikle geçici olarak “Emir İptal” modunda ulaşabilecek ve tüm varlıklarını görüntüleyebileceklerdir.”

BtcTurk Kurucusu Kerem Tibuk, sorunun Microsoft kaynaklı olduğunu ve biraz zaman alabileceğini belirterek “Endişelecek bir durum yok” dedi.

Thodex vurguncusu kripto tosuncuk izini kaybettirdi

Şirketin web sitesinden yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

‘Değerli kullanıcılarımız,

Servis sağlayıcılarımızdan kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.’

BTCTurk sitesine girenler aşağıdaki yazıtla karşılaştı: 

 

BTCTurk Türkiye Kadın ve Erkek Milli Takımı ve Türkiye Voleybol Milli Takımı ile sponsorluk imzalamıştı. BTCTurk’un reklam filmlerinde Türkiye Milli Takım futbolcuları yer almıştı.