Milli oyuncu Kenan Yıldız Avrupa devlerini peşine taktı

Yayın tarihi: 5 Aralık 2023 Salı 3:03 pm - Güncelleme: 5 Aralık 2023 Salı 3:03 pm

Juventus’ta forma giyen milli oyuncu Kenan Yıldız, Avrupa’daki birçok kulübün radarına girdi. İtalyan temsilcisinin, iyi bir teklif gelmesi durumunda Kenan’ı satmaya sıcak baktığı iddia edilirken, 18 yaşındaki yıldız için yüklü miktarda bir teklif hazırlığı var.

İtalya Serie A ekibi Juventus’ta forma giyen, Türkiye A Milli Futbol Takımı oyuncusu 18 yaşındaki Kenan Yıldız, gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine taktı.   Yıldız, ara transfer dönemi yaklaştıkça büyük kulüplerin listesinde üst sıralara yerleşti.

Alman devi Bayern Münih altyapısında yetişen ve geçen sezon İtalyan ekibiyle sözleşme imzalayan 18 yaşındaki futbolcu, Almanya ve Türkiye arasında oynanan hazırlık maçında attığı golle dikkatleri üzerine çekti.

Bu sezon Serie A’da 5 maçta sadece 36 dakika süre alabilen Kenan, Juventus’un rezerv takımıyla Serie C’de 5 maça çıktı ve 1 gol-1 asistlik skor katkısı sağladı.

Forvet arkası ve kanat bölgesinde görev alabilen genç yıldız, özellikle milli formayla sergilediği futbolla dev kulüplerin radarına girdi.

LEIPZIG, DORTMUND, ARSENAL, LIVERPOOL

Özellikle Premier Lig’den, Arsenal ve Liverpool genç yıldızı yakın takibe alırken, Bundesliga’dan, Leipzig ve Dortmund da oyuncuyu transfer listesine ekledi.

Kenan Yıldız’ın sözleşmesini kısa süre önce 2027 yılına kadar uzatan Juventus, iyi bir teklif gelmesi halinde milli oyuncuyu satmayı düşünebilir. Geçen sezon Avrupa potasına girmeyen ve ciddi bir gelirden mahrum kalan Juventus, Kenan Yıldız transferinden elde edeceği sıcak paraya ihtiyaç duyuyor.

İtalya’da yer alan haberlere göre; Kenan Yıldız için 30 milyon Euro’ya yakın bir teklif gelmesi muhtemel.

Kenan Yıldız’ın golünü bir de bu açıdan izleyin! Spiker kendinden geçti

Kaynak: TELE1