Milli Beka Hareketi’nden Sezen Aksu ve Mustafa Sandal’a tehdit: Akşam kapısındayız!

Yayın tarihi: 17 Ocak 2022 Pazartesi 12:03 pm - Güncelleme: 17 Ocak 2022 Pazartesi 12:12 pm

Sezen Aksu, 2017 yılında çıkardığı ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ isimli şarkısını sosyal medya hesabından paylaşınca, şarkıdaki “Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e” sözleri nedeniyle AKP‘ye yakınlığıyla bilinen kişi ve gruplar tarafından tehdit edildi. Aksu’ya destek veren Mustafa Sandal’da tehdit edilen bir diğer isim oldu.

Sezen Aksu’nun 2017 yılında çıkardığı ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ şarkısı AKP’lilerin gündemine oturdu. Şarkıda geçen, “Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e…” sözleri sosyal medyada AKP’liler tarafından hedef gösterildi. Sezen Aksu ve ona destek veren Mustafa Sandal, AKP’ye yakınlığıyla bilinen Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin’den tarafından tehdit edildi.

MİLLİ BEKA HAREKETİ’NDEN TEHDİT

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, sosyal medya hesabından Sezen Aksu’yu tehdit ederek, “14 Temmuz 2016’da ‘CUNTA’ imalı şarkının sözlerini yazan, dün de dini hassasiyetlerimize hakaret içeren şarkı sözlerini piyasaya sürerek kinini kusan, FETÖ’nün ‘aziz dostum’ dediği Sami Yıldırım’ın kızı #sezenaksu yarın 20:30’da kapındayız…” dedi.

MUSTAFA SANDAL AKSU’YA DESTEK VERDİ

Mustafa Sandal, Sezen Aksu’ya yönelik yapılan bir paylaşımı alıntılayarak, “Sen otur oturduğun yerde! Gördüğüm kadarıyla bir gram aklın var onu da bu ülkenin en derin ozanlarından biri olan sanatçının ne dediğini anlamaya çalışmakla yakma güzel kardeşim. Bir şarkı sözünü böylesine çarptırmak akıl ve mantık dışıdır!” sözleriyle tepki verdi.

“SENİNDE ÇAYINI İÇMEYE GELİRİZ MUSTAFA KARDEŞ”

Mustafa Sandal’ın Aksu’ya destek veren paylaşımını alıntılayan Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin şunları söyledi:

“Bak hele sen, şimdi de Mustafa Sandal’ı piyasaya sürdüler… Ne kadar acı değil mi değerli dostlar, biz bu sözde sanatçılara yıllarca para kazandırdık… Yarın #sezenaksu’nun kapısındayız ertesi gün de sana çay içmeye geliriz #mustafasandal kardeş… #mustafasandalhaddinibil”

Yandaşlardan Erdoğan’a yaranma masalları! Tarkan’ın ‘Cuppa’ şarkısına beyin yakan tespitler