Milli ara Fenerbahçe’ye ilaç gibi geldi! İşte yıldızların dönüş tarihi

Yayın tarihi: 22 Kasım 2023 Çarşamba 12:52 pm - Güncelleme: 22 Kasım 2023 Çarşamba 12:52 pm

İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig’e fırtına gibi başlayan Fenerbahçe‘ye milli ara iyi geldi. Fenerbahçe’de sakat oyuncuların milli aranın ardından kademeli bir şekilde takıma dönmesi bekleniyor.

Fenerbahçe’ye milli ara ilaç gibi geldi. Sakat futbolculardan gelen haberler ise İsmail Kartal ve ekibini memnun etti. Tedavileri biten Joshua King, Emre Mor ve Mert Hakan Yandaş, 26 Kasım’da Kadıköy’de oynanacak Karagümrük maçında forma giyebilecek seviyeye geldi. Bosna Hersek Milli Takımı’na gitmeyen Edin Dzeko, İstanbul’da kalıp hem dinlendi hem de tüm idmanlara katıldı.

Fred’den Fenerbahçelilere müjdeli haber!

HEDEF SİVASSPOR

Sağlık heyeti, Fred ile Djiku’nun bu haftaya yetişmesi adına yoğun mesai harcıyor. Ayak bileğinden ameliyat edilen Serdar Aziz’in durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Serdar Aziz’in Sivasspor karşılaşmasında kadroda yer alma ihtimali bulunuyor. Sakatlığını atlatan ve A Milli Takım kampının ardından Samandıra’ya dönen Cengiz Ünder çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan hamstring grubunda tendon kopması yaşayan ve Almanya’da operasyon geçiren Rodrigo Becao’nun ise ocak ayında Fenerbahçe’ye katılması bekleniyor. Fenerbahçe’de Becao dışındaki tüm futbolcuların en geç 4 Aralık’taki Sivasspor maçına yetişmesi planlanıyor.

 

Kaynak: TELE1