Millet İttifakı liderlerinden peşpeşe paylaşımlar! “Haydi Türkiye”

Yayın tarihi: 28 Nisan 2023 Cuma 7:56 pm - Güncelleme: 28 Nisan 2023 Cuma 7:56 pm

Millet İttifakı liderleri sosyal medyadan “#HaydiTürkiye” notuyla peşpeşe videolar paylaştı. Videolarda liderlerin kendi sloganlarını söylediği ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun onlara “Haydi” diyerek destek verdiği görüldü.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter’dan video paylaşımında bulundu. Paylaşımında “#HaydiTürkiye” notunu düştü.

Kılıçdaroğlu: NASA’dan bir Türk telefon etti ‘gelip uzay merkezinde çalışacağım’ dedi

Kılıçdaroğlu’nun videoda Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları ve ‘Yiğitlerim’ diyerek daha önce video paylaştığı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile “Haydi birlikte sandığa!” dediği görüldü.

Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımıyla birlikte Millet İttifakı’nın diğer liderlerinin ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları İmamoğlu ile Yavaş’ın “#Haydi Türkiye” sloganıyla videolar paylaştığı görüldü.

Mansur Yavaş, kendi paylaştığı videoda “Haydi birlikte kazanacağız” derken Kılıçdaroğlu’nun da “haydi” diyerek ona eşlik ettiği görüldü.

İmamoğlu’nun paylaştığı videoda ise, “Haydi, her şey çok güzel olacak!” dediği ve yine Kılıçdaroğlu’nun “Haydi” diyerek destek verdiği görüldü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ise paylaştığı videoda, “Haydi tarih yazalım!” dediği ve Kılıçdaroğlu’nun kendisine “Haydi! ile eşlik ettiği görüldü.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nun ise “Haydi umuda!” dediği videoda yine Kılıçdaroğlu “Haydi” ile destek verdi

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun ise videoda “Haydi yeniliğe!” dediği görüldü.

DEVA Partisi lideri Ali Babacan ise videoda “Haydi berekete!” ifadelerini kullandı.

 

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal’ın ise “Haydi mutluluğa” dediği, videonun devamın bir gencin ise, “Haydi, bizim için” dediği görüldü.