Midea M7 Pro robot süpürgeyi piyasaya sürdü

Yayın tarihi: 24 Mayıs 2021 Pazartesi 8:00 am - Güncelleme: 23 Mayıs 2021 Pazar 5:08 pm

Fortune Global 500 şirketi ve en büyük robot ve cihaz üreticilerinden biri olan Midea Group, 23 Mayıs 2021’de yepyeni Midea M7 Pro Robot Süpürgeyi piyasaya sürdü. Daha önce genellikle sınırlı ülkelerde satışa sunduğu ürünlerinin aksine bu sefer global pazarda satışa çıkardı.

 

Bu yeni elektrikli süperge hakkında bilgi verecek olursak; Midea M7 Pro Robot Süpürge zemini süpürmenize ve paspaslamanıza yardımcı oluyor. Robot elektrikli süpürge, hava kanalı tasarımını optimize eden ve 4000 pa’lık güçlü ve güçlü bir emiş sağlayan bir Nidec BLDC gelişmiş Japon motoruna sahip.

Emme pompasının yanına takılan çift fırçayla robot, yolundaki tüm toz ve döküntüleri toplar. Üstelik, altta yüzer bir rulo fırça ve güçlü bir 4000pa emiş pompası ile robot size % 94 temizlik verimliliği sağlıyor. Güçlü emiş pompası, tozu, döküntüleri ve saç, M&M fasulyesi, yiyecek parçacıkları vb. Diğer çöpleri kolayca 450 ml büyük kapasiteli toz kutusuna emer ve üç katmanlı bir toz filtresi ile ikincil oluşturmadan tüm tozu kolayca süpürür.

Midea M7 Pro

 

Midea M7 Pro Robot Elektrikli Süpürge, yalnızca zemini temiz ve parlak bırakmakla kalmayan, aynı zamanda çay, kahve, ketçap vb. Şeylerdeki inatçı lekeleri de çıkaran yüksek frekanslı bir titreşimli paspasla birlikte gelir. Diğer genel robot temizleyicilerden farklı olarak M7 Pro, 500’e ulaşır. dakika başına titreşim, size gıcırtılı temiz yüzeyler sağlıyor.

Midea M7 Pro Robot Süpürgenin öne çıkan özelliği, en yeni Lazer-Doğrudan Yapılandırma Navigasyon Teknolojisidir. Bu beşinci nesil lazer teknolojisi, tüm evi 8 metreye kadar taramak için güçlü bir 3000Hz frekans kullanır ve verileri MSmartLife Uygulamasına gönderir. Ardından, size optimum bir temizlik çözümü sunmak için akıllı temizleme yolları ile akıllı bir ev haritası oluşturur.

Midea M7 Pro

 

Devasa bir 5200mAh pil ile robot elektrikli süpürge, tek bir şarjla size 3 saatlik temizlik süresi sağlar. Ayrıca, bir tur temizlik tamamlandıktan sonra robot, kendini yeniden şarj etmek için otomatik olarak şarj istasyonuna geri döner. Temizlemenin ortasında bile, robot düşük pil gücü tespit ederse, kendini şarj istasyonuna yönlendirecek ve daha önce durdurduğu aynı noktadan temizlik işlemine devam etmeden önce şarj olacaktır. Bu, robotun kendi şarj ihtiyaçlarını karşıladığı için pilinin bitmesi konusunda asla endişelenmenize gerek kalmayacağı anlamına gelir.

Midea M7 Pro Robot Elektrikli Süpürge, bugünden itibaren Rusya, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya ve Polonya gibi Avrupa ülkeleri dahil olmak üzere dünya çapında mevcuttur. Perakende fiyatı 389.99 $ olan cihaz , lansman promosyonunun bir parçası olarak AliExpress’te 329.99 $ özel indirimli fiyatla satışa sunulacak.

Samsung Z Slide modeli için başvurusunu yaptı