Microsoft Surface Duo ile sektörde yer edinmek istiyor

Yayın tarihi: 15 Temmuz 2020 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 14 Temmuz 2020 Salı 7:43 pm

Ne yazık ki akıllı telefon sektöründe kendisine geniş bir yer bulmayı başaramayan Microsoft, Surface Duo Android desteği ile birlikte bunu sağlamak istiyor.

Microsoft Surface Duo ile sektörde yer edinmek istiyor. Elbette firma yoğun bir çalışma süreci ile birlikte; aynı zamanda, ilginç sistemler kullanmanın peşinde. Mesela yeni katlanabilir cihazın Google ve Android servisleri ile uyumlu çalışması önemli bir öncelik.

Microsoft Surface Duo ile sektörde yer edinmek istiyor

Öncelikli olarak şirket, Surface Duo’nun Android 10 işletim sistemi ile çıkış yapmasını istiyor ve bunun için Android Uyumluluk şartlarını arıyor. Şimdilik bu şartların tamamı sağlandı ve önemli bir başarı yakalamak için geri sayım başlatıldı.

Samsung’un Galaxy Fold, Huawei’nin ise Mate X ile çok büyük bir başarı yakalansa bile, yine de kullanıcıları pek tatmin etmiş gibi görünmüyor. Firma bu işe tepe noktası olan katlanabilir cihazlarla giriş yapıyor. Böylece zirveden başlangıç yapmanın o eşsiz keyfini yaşamak istiyor. Böylece zirvede yer edinmeleri biraz daha kolay hale gelecek.

Yeni akıllı telefonla ilgili en çok merak edilen konulardan birisi de hiç şüphesiz işletim sistemiydi. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre; Windows Mobile işletim sistemli bir telefon olacağı açık bir şekilde söylendi. Bu konuda şimdilik hiç soru işareti bulunmuyor. Fakat yine de bazı kişiler daha ilginç bir işletim sistemini kullanma ihtimali olabileceğini söylüyor. Peki sizce Microsoft tarafından geliştirilecek yeni akıllı telefon için umut var mı?

Death Stranding PC için çıktı! Bu oyun kaçmaz!