Michael Jackson’ın ikonik deri ceketi açık artırmada!

Yayın tarihi: 11 Ekim 2023 Çarşamba 12:16 pm - Güncelleme: 11 Ekim 2023 Çarşamba 12:16 pm

Popun kralı unvanlı Michael Jackson‘ın ikonik deri ceketi, İngiltere’nin başkenti Londra’da açık artırmayla satışa sunulacak. Sevildiği kadar tartışmalı da bir figür olan Jackson’ın eşyaları daha önce de binlerce dolara satılmıştı.

Çocukluğundan beri spot ışıklarının altında olan Michael Jackson 2009 yılında hayatını kaybetti. Çocukluğundan beri spot ışıklarının altında olan Michael Jackson’ın açık artırmayla satılacak siyah-beyaz deri ceketinin yüz binlerce dolara alıcı bulması bekleniyor.

EN AZ 245 BİN DOLARA ALICI BULMASI BEKLENİYOR

BBC’nin haberine göre, Jackson’ın 1984’teki reklam filmi için özel olarak üretilen ve kostüm, dekor satıcısı Propstore tarafından açık artırmayla satılacak siyah-beyaz deri ceketin, en az 245 bin dolara alıcı bulması bekleniyor.

“BU ÖZEL PARÇALARIN ÇOĞU İLK KEZ HALKA SATIŞA SUNULUYOR”

Açık artırmayla satılacakların arasında George Michael, Amy Winehouse, David Bowie, Elvis Presley, Angus Young, John Lennon ve The Beatles’a ait eşyalar da bulunuyor. Propstore’un Müzik ve Poster Direktörü Mark Hochman, satışlarla ilgili “Bu özel parçaların çoğu ilk kez halka satışa sunuluyor” dedi.

Karar bozuldu! Michael Jackson’un cinsel istismar davası raftan iniyor