Mia Vento’nun en şık gümüş küpe modelleri

Yayın tarihi: 7 Temmuz 2020 Salı 4:10 pm - Güncelleme: 8 Temmuz 2020 Çarşamba 4:40 pm

Mia Vento tarzını ışıltılı ve şık aksesuarlarla tamamlamak isteyen kadınlara özel tasarımlarıyla karşımızda. Marka, klasik stili sevenleri kendine çekerken dönemin trendlerini yakından takip ederek modayı kombinlerine taşımak isteyen kadınları da memnun etmeyi çok iyi biliyor.

925 ayar gümüşü pırlanta montür işçilik standartlarına uygun olarak yeniden yorumlayan Mia Vento gümüş küpe koleksiyonlarında da kullanıcısına her tarza uygun olabilecek şık ve özgün modeller sunuyor. Biz de sizler için Mia Vento’nun en şık gümüş küpe modellerini inceledik ve farklı renk ve formlardaki ürünleri sizler için bir araya getirdik.

Parıltılı taşların zarif formları

Pırlanta her kadının hayali. Işığıyla göz kamaştıran mücevherler kullanmak herkesin hakkı. Bunu çok iyi bilen Mia Vento, kullanıcısına mücevherat yapımında kullanılan teknikleri aşkla işleyen ustaların ellerinden çıkan parıltılı gümüş küpe modelleri sunuyor. Baget kesim gümüş iskeleti beyaz altın kaplama ile saran modelin ana gövdenin ortasındaki taşları göz kamaştırıyor. Özel olarak üretilen elmas etkili taşlar tasarıma bambaşka bir hava katıyor. 3 sıra halinde yerleştirilen baget kesim özel taşlar parlak zirkon parçalarla tamamlanıyor. Aksesuara geometrik formların eşsiz enerjisini taşıyan model markanın en şık gümüş küpe tasarımlarından.

Gümüş küpede safir etkisi

Swarovski zirkon taşlar ile yıldız ışığını bedene taşıyan Mia Vento gümüş küpe modelleri varlığını ödüllendirmek isteyen kadınlara özel tasarlandı. Damla formlu parçanın ortasına yerleştirilen safir etkili özel taşın rengi görenleri büyülüyor. Tasarımın odağını saran küçük zirkon taşlar modelin ruhunu ön plana çıkarıyor. Nitelikli gümüşü altın kaplama ve farklı taş çeşitleriyle bir araya getirerek sıradanlıktan uzak bir model yaratan Mia Vento gümüş küpe, günün her anında kombinlerine renk katmak isteyenlerle buluşmaya hazır. Siz de duruşunuza zarafet katacak bu model ile tüm bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz.

Cesur dünyalar

Mia Vento farkını her detayda belli etmek isteyen kadınları kendine çeken oldukça dinamik, heyecanlı ve özel tasarımlara sahip. Bir araya gelmesi beklenmeyen motifleri tek bir gümüş küpe modelinde buluşturan marka tarzını özgürce sergilemek isteyenlerin favorilerinden. 925 ayar kaliteli gümüş iskeleti pembe altın kaplama ile sararak farklı bir forma kavuşturan modelde birbirini tamamlayan üç farklı motif yer alıyor. Tasarımın en üstündeki yıldız formu klasik duruşuyla dikkat çekerken melek figürünü çiçek motifiyle tamamlayan gövde göz kamaştırıyor. Pırlanta kesim işçilik ile üretilen farklı boyut ve şekillerdeki zirkon taşlar modele benzersiz bir ışıltı katıyor.

Modern tarzın şık temsilcileri

Sadeliğin çarpıcı enerjisinden vazgeçemeyen kadınlar Mia Vento gümüş küpe koleksiyonlarını çok seviyor. Çünkü marka zamana meydan okuyan tasarımlara her koleksiyonunda özel bir yer ayırıyor. İşte halka gümüş küpeler de asla modası geçmeyen ve modern duruşuyla gönülleri fetheden parçalardan biri. Rose renkli altın kaplamanın duru güzelliğini kombinlere yansıtan model parıltısını uzun yıllar boyunca kaybetmiyor. Her stili tamamlayabilecek ve trend olmaktan asla vazgeçmeyecek Mia Vento gümüş küpe ile tarzınızı her detayda ortaya koymak sizin elinizde.

925 ayar nitelikli gümüşü el işçiliğinin kendine has enerjisiyle buluşturan Mia Vento, kullanıcısının bedenine mücevher ışığını işliyor. Her kadının hayalindeki takıları ulaşılabilir kılan Mia Vento yaşama ışıltı katarken bütçeyi yormayan avantajlı fiyatlarıyla da dikkatleri çekiyor. Kadınların hak ettiği parıltılı yaşamı sunmayı amaçlayan ve müşteri memnuniyetini ön plana koyan Mia Vento’nun gümüş küpe koleksiyonlarıyla kendinizi ödüllendirebilir, sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Küpe modellerini dilediğiniz kolye, bileklik ve yüzük tasarımlarıyla özgürce kombinleyebilirsiniz.