MHP’liler İsrafil Kumbasar’a üç yıl önce de saldırmışlar

Yayın tarihi: 24 Mart 2020 Salı 11:11 pm - Güncelleme: 24 Mart 2020 Salı 11:12 pm

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında paylaşımlar yapan Avukat İsrafil Kumbasar, bir grup tarafından feci şeklide dövüldü. Kumbasar’ın daha önce de MHP’liler tarafından darp edildiği ortaya çıktı.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, bugün saldırıya uğrayan İsrafil Kumbasar’ın fotoğrafını paylaşarak, “Bu yakışıklı(!) kim? Şerefsizlik testi pozitif çıkmış diyorlar” şeklinde hakaret etti. Kumbasar’ın darp edilmiş görüntülerine birçok yurttaş tepki gösterse de MHP’li vekil Akçay hakaret dolu paylaşımını ve darp görüntülerini kaldırmadı.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay’dan ‘dayak’ paylaşımı

DAHA ÖNCE DE DARP EDİLDİ!

MHP’yi ve Devlet Bahçeli’yi yazılarında ve sosyal medya paylaşımlarında eleştiren avukat İsrafil Kumbasar, saldıraya uğradı. Söz konusu saldırının Kumbasar’ın, “Şu Devlet Bahçeli’ye corona bağışlayacak bir tane hayırsever yok mu” ifadelerinin ardından gerçekleştiği iddia edildi.

Kumbasar’ın daha öncede MHP’liler tarafından darp edildiği ortaya çıktı.

Kumbasar’ın paylaşımları:

SUÇU VE SUÇLUYU ÖVDÜLER!

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, bugün saldırıya uğrayan İsrafil Kumbasar’ın dayak yediği fotoğrafını paylaşarak, hakaret etmesinin ardından, İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım da, Kumbasar’ın dayak videosunu şu şekilde paylaştı:

Suçu ve suçluyu öven Akçay ve Yıldırım’ın paylaşımlarına tepki yağdı.