MHP’li Yönter bu kez de Levent Kazak’ı hedef gösterdi

Yayın tarihi: 9 Ağustos 2021 Pazartesi 12:04 pm - Güncelleme: 9 Ağustos 2021 Pazartesi 12:04 pm

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Şahan Gökbakar’ın ardından Levent Kazak’ı hedef gösterdi. Kazak’a hakaret eden Yönter, “İşin gücün yok mu müptezel herif!” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in orman yangınlarının ardından yaptığı canlı yayınlarla dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar’ı hedef göstermesi kamuoyunda tepkiyle karşılandı.

AKP-MHP ittifakının kurulmasının öncesinde attığı tweet’ler ortaya çıkan Yönter, bu kez de oyuncu-senarist Levent Kazak’ı hedef gösterdi. Oyuncu Levent Kazak sosyal medya hesabından MHP’li Yönter’in AKP’yi eleştirdiği tweet’ini ekleyerek “Şu twiti silmişsin. Dediğin gibi gerisini düşündüm ve şunu merak ettim, ne yaşadın da şehit Faruk Gezen’in yıkık evine sırtını döndün?” diye sordu.

Yönter ise bu soruya “İşin gücün yok mu müptezel herif! Biz geçmişteki her sözümüzün arkasındayız… Ne silmesi, neyin silmesi… 2015 yılındaki bir twit mesajını bugüne taşıyarak ancak ucuzluğunu gösterirsin! Şehidin evine sırt dönen şerefsizdir, döndü diyen şerefsizdir! Boğaz’da zıkkımlanmaya devam et!” diyerek yanıt verdi.

Şahan Gökbakar’dan MHP’li Yönter’e: Kim Recep İvedik acaba?

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Şahan Gökbakar’ı hedef aldı!