MHP’li vekil cenazede tabut taşırken soyuldu

Yayın tarihi: 10 Şubat 2022 Perşembe 4:46 pm - Güncelleme: 10 Şubat 2022 Perşembe 4:46 pm

Eski futbolcu ve MHP Milletvekili Saffet Sancaklı eski Galatasaray Başkanı Selahattin Beyazıt’ın cenaze töreninde tabut taşıdığı sırada soyuldu. MHP’li vekil, eve gittiğinde cebindeki 6 bin liranın olmadığını fark ederek polise şikayetçi oldu. Polisin görüntüleri izleyerek tespit ettiği hırsızlar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, katıldığı bir cenaze töreninde soyuldu. Sancaklı Şişli Teşvikiye Camii’de geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir cenaze töreninde tabut taşımak için kalabalığın içerisine karıştı.

Sabah’ın haberine göre bir süre tabut taşıyan Saffet Sancaklı, arkasında bulunan bir kişi tarafından sürekli rahatsız edilmeye başladı. Bu kişinin tabut taşımak istediğini düşünen Sancaklı bir süre sonra cenaze merasiminden ayrılarak evine doğru hareket etti.

Evde ceplerini kontrol eden Saffet Sancaklı, cebinde bulunan 6 bin liranın olmadığını fark edince hırsızlar tarafından soyulduğunu fark etti. Cenaze törenine ait görüntüleri inceleyen eski futbolcu arkasında bulunan şahsın sürekli kendisini taciz ettiğini fark edince cebinden parasını alan kişinin bu şahıs olduğunu düşünerek karakola başvurdu.

Şikayet üzerine polis, güvenlik kameralarından iki şahsın Saffet Sancaklı’ya yaklaştıklarını bir kişinin “gölgeleme” yaparken diğerinin Sancaklı’nın cebinden para çaldığı tespit edildi.

TUTUKLANDILAR

Kimliği belirlenen iki şüpheli polis tarafından yakalanarak karakola götürüldü. Şüphelilerin ifadeleri alındıktan sonra İstanbul Adliyesine sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma devam ediyor.

MHP sosyal medya teklifini Meclis’e sundu

Haluk Levent’ten direnen Yemeksepeti işçilerine ziyaret