MHP’li isim Sedat Peker’e özendi
10 Haziran 2021 Perşembe
MHP Genel Başkan Yardımcısı, MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, gazeteci Emin Çölaşan’ı hedef aldı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, gazeteci Emin Çölaşan’ı suç örgütü lideri Sedat Peker’in sözleri ile hedef aldı.
Semih Yalçın’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:
“1-Düşkün gazeteci Emin Çölaşan, gece uyurken sırtı her açık kaldığında ertesi sabah ağrılarının ve batınındaki şişkinliklerin çaresini MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye açık mektup döşenmekte buluyor. Ne kadar ağrısı, sızısı varsa bize şikâyet ediyor.
2-Emin Çölaşan’ın yorgansızlığıyla kronik MHP kâbuslarının tıp dilinde karşılığı ve çaresi bulunmuyor. Biz naçizane teşhisimizi koyalım: “MHP-mani”den kaynaklanan psikopatik kişilik bozukluğu.
3(son)-Bu yazısı turası silinmiş gazeteci müsveddesinin yakınmalarını bizim kaşağımız bir nebze dindiriyor olmalı ki üstü açık uykuları sonrası kendini pürtelaş bize kaşıtıyor. Sonra da Türkiye gerçeklerinden kopuk vaziyette, gaflet uykusuna geri dönüyor.”
Öte yandan suç örgütü lideri Sedat Peker, iktidarın gazetecisi Abdülkadir Selvi için “Düşkün” ifadesini kullanmıştı.
Benzer Haberler
Soylu KADES’i anlattı: Bir gece 04.30’da telefonum çaldı
02/02/2022 12:24
Prof. Dr. Onur Bilge Kula yazdı | Marx: Özgürlük özünü bilmenin ilk gerekli koşuludur
26/01/2022 15:01
Deprem uzmanı Prof. Naci Görür sitem etti: Çok yanlış yazılıyor
14/01/2022 12:10
Demirören’in borcu 7,7 milyar TL
22/12/2021 12:18
‘Fonlama’ tartışmalarının ardından: İçişleri’nden Cherst Vakfı’ndan bağış alan derneklere soruşturma talebi!
03/12/2021 12:29
Twitter’dan yeni fotoğraf ve video kararı
01/12/2021 11:29