AKP ve MHP kamplarına koronavirüs engeli!

Yayın tarihi: 12 Mart 2020 Perşembe 3:53 pm - Güncelleme: 12 Mart 2020 Perşembe 4:44 pm

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 27-29 Mart tarihleri arasında yapılması planlanan MHP Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın koronavirüsü tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı. MHP’nin ardınadan AKP de, koronavirüs önlemleri kapsamında nisan ayının başında yapılması planlanan kampın ertelendiğini açıkladı

Koronavirüsü nedeniyle, MHP’nin Antalya’da yapılması planlanan istişare ve değerlendirme toplantısı iptal edildi. MHP’nin koronavirüs kararının ardından AKP’nin 3-4-5 Nisan’da yapılması planlanan kampı, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ramazan ayı sonrasına ertelendi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 27-29 Mart tarihleri arasında yapılması planlanan MHP Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın koronavirüs tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelendiğini bildirdi. Durmaz, “27-29 Mart 2020 tarihinde yapmayı planladığımız geleneksel belediye başkanları istişare ve değerlendirme toplantımız, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir” ifadelerini kullandı.

AKP DE İPTAL ETTİ

AKP yönetimi de bu doğrultuda 3-4-5 Nisan’da yapılması planlanan kampın ileri bir tarihe ertelenmesini kararlaştırdı.

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, kampın ramazan ayı sonrasına ertelendiğini bildirdi.