MHP’den CHP’ye bayram ziyareti

Yayın tarihi: 11 Nisan 2024 Perşembe 1:57 pm - Güncelleme: 11 Nisan 2024 Perşembe 1:57 pm

Haber: Bişar Arslan

CHP ve MHP bayramlaştı. Bayramlaşmada konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, “Özgür Özel’in seçim sonrası yapmış olduğu değerlendirmeleri çok anlamlı ve kıymetli buluyoruz” dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda MHP’nin Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz başkanlığındaki heyeti CHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Heyeti CHP’de Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka başkanlığında Ankara Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Aliye Timisi Ersever, PM Üyesi M.Alkım Deniz Aslanı ile Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Onur Topkül karşıladı.

Görüşme esnasında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, “Özgür Özel’in seçim sonrası yapmış olduğu değerlendirmeleri çok anlamlı ve kıymetli buluyoruz. Biraz da espri olsun. İlk defa bu seçimde CHP’nin aldığı neticeler sonrası ‘tek adam rejimi’ değerlendirmelerini duymadık veya ‘trafolara kediler girdi’ gibi durumlar olmadı. Seçimlerin çok fazla insanımızın mağdur olmadan sonuçlanmış olması da son derece önemliydi” dedi.

AKP’nin CHP’ye bayram ziyaretinde ‘İsrail ile ticaret’ polemiği

Kaynak: TELE1