MHP-BİM gerilimi katlanarak büyüyor! MHP’li başkan Bahçeli’nin sözlerini şube girişine taşıdı

Yayın tarihi: 3 Aralık 2022 Cumartesi 12:59 pm - Güncelleme: 3 Aralık 2022 Cumartesi 11:25 pm

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin zincir marketleri ‘FETÖ irtibatı’ ile hedef almasının ardından başlayan gerilim devam ediyor. Burdur’un MHP’li Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Bahçeli’nin sözlerini BİM şubesinin girişindeki bilboarda taşıdı.

İktidarın politikaları sebebiyle enflasyon son 24 yılın rekorunu kırdı. Asgari ücretli de iğneden ipliğe gelen zamların altında ezilmeye devam ediyor.

İktidar ortağı MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli, zincir marketlerin yaptığı zamların ‘toplumsal huzura tahammülsüzlük’ olduğunu söyleyerek, “Zincir marketlerin FETÖ ile irtibatı araştırılması gerekmektedir” dedi.

BİM yöneticisi Galip Aykaç meydan okudu

Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı ve BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, Bahçeli’nin sözlerine yanıt verdi. Aykaç, “FETÖ örgütü ile bizi tehdit eden parti liderlerine söyleyeceklerimiz var. Bu ülkenin güzel insanları sizlerin yalanlarına hiçbir şekilde itibar etmediler” ifadelerini kullandı.

Yanıtın ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Twitter hesabından Aykaç’ı “Ahlaksız, edepsiz, hortumcu, asalak, haramzade” kelimelerini kullanarak hedef aldı.

MHP’li Semih Yalçın, BİM’i hedef aldı!

MHP-BİM geriliminin ardından Burdur’un MHP’li Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçedeki bir BİM şubesinin önündeki bilboard partisinin lideri Bahçeli’nin sözlerini aktardı. Alagöz’ün paylaşımı şöyle:

“Geçmişte de zaman zaman yerel esnafımıza sahip çıkma çağrıları yapmıştık. Bugün de Milletimizi ve tüm İlçe Halkımızı, yerel esnafımıza sahip çıkmaya çağırıyor, Milletimizi para ile terbiye etmeye kalkan bu kokuşmuş zihniyeti boykot etmeye davet ediyorum #ZİNCİRMARKETLERBOYKOT #Bim”