Mezar ziyaretinde Kılıçdaroğlu’na Fatiha provokasyonu!

Yayın tarihi: 21 Nisan 2023 Cuma 11:46 am - Güncelleme: 21 Nisan 2023 Cuma 4:33 pm

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman’da depremde hayatını kaybeden yurttaşların mezarlarını ziyaret etti. Depremde hayatını kaybedenler için Fatiha okuyan Kılıçdaroğlu orada bulunan birinin sözlü provokasyonuna maruz kaldı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı’nın 1’inci gününde Adıyamanlı depremzedelerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu Kahramanmaraş merkezli depremlerde Adıyaman’da enkaz altında kalarak yaşamını yitiren yurttaşların mezarlarını ziyaret etti. Mezarlık ziyaretinde depremde yakınlarını kaybeden bir genç, Kılıçdaroğlu’na sarılarak hüngür hüngür ağladı.

 

Depremzedenin bayram çığlığı: Ziyaret edebileceğim mezarları bile yok

MEZARLIK ZİYARETİNDE PROVOKASYON

Adıyaman Belediye Mezarlığı’nda bir Kılıçdaroğlu’na  provokasyon düzenlendi. Mezarlığa gelen biri Kılıçdaroğlu’na “Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?” diye seslendi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA

CHP Lideri Kılıçdaroğlu provokasyonla ilgili, “Bugün bunları konuşmayalım, kayıplarımızı hakkıyla analım” diyen Kılıçdaroğlu, “Lütfen o insanımızı da ifşa edecek şeyler yapılmasın, özellikle sosyal medyada sorumlu davranalım. Benim hakkım varsa ben helal ettim” ifadelerini kullandı.