Metrodaki kalabalığı eleştirirken küçük duruma düşen Demet Akalın, kayak yaparken görüldü

Yayın tarihi: 31 Ocak 2021 Pazar 3:53 pm - Güncelleme: 31 Ocak 2021 Pazar 8:31 pm

İspanya’da bulunan bir metroya ait görüntüleri İstanbul’da zannederek “Yorumsuz” etiketiyle paylaşıp koronavirüs salgını günlerinde doluluktan dert yanan Demet Akalın, tıklım tıklım olan Uludağ’da kayak keyfi yaptığı anları paylaştı. Birçok takipçi Akalın’ın bu görüntülerini tutarsızlık olarak nitelendirdi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından metrolardaki kalabalığa dikkat çekmek isteyen Demet Akalın, bir fotoğraf paylaşarak “Söylenecek çok şey var… Metrolar, otobüsler, uçaklar hınca hınç… Nereye kadar devam edecek?” notunu düşmüştü.

‘Geçinemiyorum’ diyen Demet Akalın lüks lokanta açtı

Kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni alan fotoğrafa İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun da tepkisiz kalamamış ve tüm sektörlerin normale dönmesi temennisinde bulunarak “Ancak, bu arzunuzu vurgulamak için kullandığınız fotoğraf İstanbul’dan değil Madrid’den, bilginize” notuyla Akalın’a cevap vermişti.

Metro’daki yoğunluğu eleştiren Demet Akalın’ı Murat Ongun rezil etti

Kalabalıktan dert yakınan ve bu paylaşımıyla eleştirilerin hedefi olan Akalın, şimdilerde doluluk oranı yüzde doksana çıkan Uludağ kayak merkezinde aldı. Sosyal medya hesabından bol bol paylaşım yapan Akalın, bu hareketiyle tepki çekti.

Birçok takipçi, Akalın’ı söyledikleri ve yaptıklarının birbiriyle uyuşmadığını ve tutarsız davranışlar sergilediğini söyleyerek eleştiri bombardımanına tuttu.