Metrobüste kadınları taciz ettiğini öne sürdüğü kişiyi tokatladı: Çekiyorsan sil!

Yayın tarihi: 12 Kasım 2022 Cumartesi 1:19 pm - Güncelleme: 12 Kasım 2022 Cumartesi 1:20 pm

Metrobüste iki kadını taciz ettiği öne sürdüğü Arif Ş.’yi tokatlayan şahıs, o anları kaydeden kişiye dönüp, “Çekiyorsan sil” dedi. Kadınların şikayetçi olduğu Arif Ş., gözaltına alındı.

Avcılar Merkez Mahallesi Metrobüs Durağı’nda bulunan bir metrobüste dün akşam saat 18.00 sıralarında kalabalık bir yolcu topluluğunun bulunduğu bir metrobüs aracının içinde bulunan Arif Ş.’nin H.K. ve P.U.O adlı kadınları taciz ettiği öne sürüldü. Yolcular Arif Ş.’ye tepki gösterirken bir kişi Arif Ş.’yi tokatlayarak darbetti.

“TACİZCİYE BU YAPILIR”

Arif Ş.’yi tokatlayan şahıs daha sonra metrobüste bulunan yolculara dönüp, “Görün tacizciye bu yapılır. Bir taneniz de yeltenmesin. Anladınız mı? Gözünüz açık olsun, yanınızdaki kadına bakın” şeklinde konuştu.

Aynı kişi o anları kameraya kaydeden bir yolcuya dönerek, “Çekme, çekiyorsan sil” dedi.

Olay anı başka bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

KADINLAR ŞİKAYETÇİ OLDU

Şoför metrobüs durağına yanaşırken Arif Ş. kapının açılması ile kaçmak isterken tekrar yakalandı. Avcılar Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri kısa sürede metrobüs durağına sevk edilirken linç edilmek istenen Arif Ş. gözaltına alındı.

Biri yabancı uyruklu olmak üzere iki kadın, şüpheliden şikayetçi olurken Hakan Mücahit D. adlı yolcu da görgü tanığı olarak ifade verdi. Şüpheli, Murat Kölük Devlet Hastanesi’ne götürüldükten sonra Avcılar Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’ne teslim edildi.

‘Takım elbise-kravat indirimi’ uygulanmadı! Telefonda tacize hapis cezası