Metin Uca’nın TELE1’de izleyicileri kahkahalara boğduğu anlar

Yayın tarihi: 17 Kasım 2023 Cuma 1:22 pm - Güncelleme: 17 Kasım 2023 Cuma 1:23 pm

Yoğun bakımda tedavi gören tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca hayatını kaybetti. Uca’nın ardında geride izleyicileri kahkahalara boğduğu anlar kaldı.

Tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca, Kocaeli’nin Dilovası ilçesindeki kazanın ardından yoğun bakımda tedavisi sürerken hayatını kaybetti. Uca’nın vefat haberini duyuran menajeri Kübra Kalem Baykara, Twitter hesabından “Metin Ucamızı kaybettik. Kalbimiz acıyor” paylaşımını yaptı.

Uca’nın ardında eğlenceli anları, esprileri, güleryüzü kaldı.

TELE1’de Uğur Dündar’ın sunduğu ‘Demokrasi Arenası’ ve Tuncay Mollaveisoğlu’nun ‘Anında Manşet’ programına katılan Uca özetle şunları söylemişti:

*”Sayın Cumhurbaşkanı’nın bana verdiği emir ve direktifleri karşınızda olmaktan çok mutluyum. Çünkü onun emir ve direktifleriyle her şeye müdahale ediliyor. Geçen gün yetkili biri çıkıp dedi ki ‘Sayın başkanın emir ve direktifleri doğrultusunda yangın söndürüldü’ dedi. Değerli büyüğüm emir vermezse kesinlikle yanacaktı her şey… Bunu anlıyoruz. Beni değil onu alkışlıyorsunuz değil mi? Yanlış anlaşılmasın ben onun emir ve direktifleriyle konuşuyorum.”

Uca bir programda da Emin Çapa ve Uğur Dündar’a “Kafanıza çok takıyorsunuz” diyerek huni hediye etmişti.

İşte Uca’nın o eğlenceli anları…

Metin Uca hayatını kaybetti