Metin Feyzioğlu hakkında flaş ‘Bakanlık’ iddiası

Yayın tarihi: 3 Eylül 2019 Salı 10:32 am - Güncelleme: 3 Eylül 2019 Salı 10:32 am

Tele1 Gün Başlıyor programının sunucusu ve Korkusuz yazarı Can Ataklı, Saray’da düzenlenen Adli Yıl Açılışı’ndaki konuşmasıyla eleştirilere neden olan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu‘nu köşesine taşıdı.

2019-2020 Adli Yıl Açılış Töreni, Yargıtay Başkanlığı’nın ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Fatih Portakal’dan Saray davetine katılan Metin Feyzioğlu’na ‘cübbe’ göndermesi

Yargı Reformu Strateji Belgesi’nin bir an önce kanunlaştırılmaya başlanması gerektiğini belirten Metin Feyzioğlu “Yargı Reformu Strateji doğru bir belgedir” diye konuştu.

CAN ATAKLI: İSTER MİSİNİZ ADALET BAKANI OLUVERSİN

Korkusuz yazarı Can Ataklı, Feyzioğlu’nun konuşmasını değerlendirerek, “Şimdi ister misiniz bir de istemeye istemeye Adalet Bakanı oluversin.” dedi.

İŞTE O YAZI

Aslanlar gibi çıktı konuştu
Türkiye Barolar Birliği Başkanı, Erdoğan tarafından affedilmenin tadını dün pek güzel çıkardı.

Daha önce “Terbiyesiz, yeter artık” azarıyla kürsüden indirilen Metin Feyzioğlu dün bizzat Erdoğan’ın himayesinde 15 dakikalık müthiş! bir konuşma yaptı.
“Arz ederim efendim” diyen Metin Feyzioğlu, vatandaşın ve avukatların beklentilerini tane tane anlattı, “Sorunların her birinin çözümü vardır. İstek olursa, çözüm bulunur. Kararlılık olursa, sorunlar çözülür” dedikten sonra el birliği yaptıktan sonra her şeyin üstesinden geleceklerini söyledi.

Feyzioğlu sanıyorum çok mutlu bir gün yaşamıştır. Hem affedilmesinin keyfini sürdü, hem Erdoğan’ın gözünün içine baka baka Anayasa’nın ikinci maddesini hatırlattı, laiklik diyemedi,muhtemelen törene katılanların bundan hiç hoşlanmayacağını düşündü ama olsun o kadar kusur kadı kızında da var, hem bağımsız yargıdan söz etti.
Daha ne yapsın adam yahu.

Şimdi ister misiniz bir de istemeye istemeye Adalet Bakanı oluversin.