Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı: Eşinden dolayı benimle gizli gizli konuştu

Yayın tarihi: 7 Aralık 2023 Perşembe 6:33 pm - Güncelleme: 7 Aralık 2023 Perşembe 6:33 pm

Usta oyuncu Metin Akpınar’ın kızı olduğu yıllar sonra ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, Akpınar’ın eşi Göksel Özdoğdu dolayısıyla kendisiyle gizli gizli konuştuğunu söyledi.

Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızlarından Duygu Nebioğlu, YouTube’da yayınlanan Katarsis X-TRA  programının konuğu oldu. Babasıyla olan hikayesini anlatan Nebioğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Nebioğlu, “Bana bir gün karşılıklı oturduğumuzda doğru yoldasın dedi. Şimdi düşünüyorum o doğru yoldan çıktım onun gözünde. Hangi yoldayım şu an, yani neyin yolundayım onun açısından. Ben kendi hayatımın yolundayım. Aslında bu muydu benim doğru yolum, yani hiç konuşmamak mıydı, doğru olan şey susmak mıydı, ben şu an onun ikilemini yaşıyorum. Yani onun ikisi arasında kalıyorum ve yol göremiyorum yolumu görmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Beni henüz kimse aramadı hâlâ, sadece takip ediyorlar” diyen Nebioğlu, “Babamın beni araması için ne gerekli, daha ne olması lazım?” diye sordu.

Babası Metin Akpınar’ın eşi Göksel Özdoğdu’dan çekindiğini ima eden Nebioğlu şunları söyledi:

“Aslında arayabilirim ama orada, tabii eş figürü olduğu için ben biraz çekingen davranıyorum arama konusunda.  Çünkü her aradığımda bir ikinci ses dışarıdan dış ses diyeyim, beni çok rahatsız etti. Her zaman o dış sesin bir engelini gördüm. O da büyük ihtimalle şu an o dış sesten dolayı, eşinden dolayı yani, benimle gizli gizli konuştuğu dönemler vardı. Anladığım kadarıyla öğrendiğim kadarıyla şu an evinden dışarı çıkmıyor. Kapalı bir hayat yaşıyor Belki de beni korumak amaçlıdır ya da karısını korumak amaçlıdır. Umarım arar.”

Metin Akpınar’ın kızı Sevgi Nebioğlu ilk kez konuştu: Akpınar olarak anılmak istemiyorum

Kaynak: TELE1