Meteoroloji uyardı, Gökçeada’ya feribot seferleri iptal edildi

Yayın tarihi: 13 Aralık 2021 Pazartesi 7:52 pm - Güncelleme: 13 Aralık 2021 Pazartesi 8:00 pm

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege ve Batı Karadeniz’de lodos ve sağanak yağış beklediğini bildirmesi üzerine Gökçeada’ya yapılacak bazı feribot seferleri iptal edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Sakarya ve Bilecik hariç), Kıyı Ege ile Manisa, Denizli, Antalya ve Isparta çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sağanak yağışların başlaması ve  Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’nde beklenen fırtına nedeniyle Gökçeada ilçesine yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri iptal edildi.

Çanakkale Boğazı ile Adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan Gestaş firmasından yapılan açıklamada, Kuzey Ege Denizi’nde yarın beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Gökçeada-Kabatepe hattında; Kabatepe’den saat 05.00 ve 09.00, Gökçeada’dan ise saat 07.00 seferlerinin yapılacağı, gün içerisindeki diğer tarifeli seferlerin ise iptal edildiği bildirildi.

Buna göre, Gökçeada’dan saat 13.00 ve 17.00, Kabatepe’den ise saat 15.00 ve 19.00’daki feribot seferleri yapılmayacak.

Bu AKP’den ne çekti millet be! Yıl 2021 Ekmek kuyruğunda gözyaşları