Metaverse kripto para fiyatlarında nereye doğru gidiyor

Yayın tarihi: 29 Kasım 2021 Pazartesi 11:00 am - Güncelleme: 27 Kasım 2021 Cumartesi 10:42 pm

Bugüne kadar görülmemiş düzeyde bir hareketlilik Metaverse kripto para fiyatlarında yaşanıyor. Facebook tarafından açıklanan Metaverse projesi ile birlikte bu kripto birimlerinde çok sert yükselişler ortaya çıktı.

Sadece bir yıl içerisinde 0,4 gibi küçük fiyat seviyelerinden 160 dolar düzeyine kadar gelen AXS bunun en basit örneği.

Yaşanan ani düşüş ile birlikte bu kripto para birimi 128 dolara düştü. Analistler boğa sezonu ile birlikte ilk etapta 170 dolar serüveninin başlayacağını söylüyor. Hemen ardından bu kripto para birimi 200 dolar seviyelerine kadar gelebilir. Burada boğanın gücü belirleyici olacak.

Metaverse

Metaverse, gaming ve play to earn projeleri son günlerde fazlasıyla ön planda. MANA bu alanda inceleyebileceğimiz önemli kripto para birimleri içerisinde yer alıyor. 5,66 dolar seviyelerine kadar yükselen MANA, yeni trendin taşıyıcıları arasında yer alıyor.

 

Boğa sezonunun iyice gelmesi ile birlikte ilk etapta 7 dolar seviyeleri aşılacak gibi görünüyor. Burada da boğanın gücü son derece önemli olacak. Metaverse kripto fiyatlarında en az yüzde 70 oranında yükseliş bekleniyor. Daha fazla yatırımcının bu alana yönelmesi ile birlikte seviye yukarılara çıkabilir.

Japonya banka destekli bir kripto para birimi için kolları sıvadı

SAND coin yine en fazla değer kazanan kripto para birimleri içerisinde yer alıyor. Piyasa değeri açısından ilk 100 kripto para birimi arasında yer alması ve hızlı bir yükseliş yakalaması onu ön plana çıkarıyor. Önümüzdeki haftalarda 10 dolar direnç seviyesini deneyebilir. Peki sizin tüm bunlar arasından favori kripto paranız hangisi?