Metaverse arsalara olan ilgi artmaya devam ediyor

Yayın tarihi: 5 Mayıs 2022 Perşembe 12:00 pm - Güncelleme: 4 Mayıs 2022 Çarşamba 2:59 pm

Metaverse arsaları yok satmaya devam ediyor. Özellikle de Türkiye’den metaverse arsalara muazzam bir ilgi söz konusu.

Metaverse arsaları yok satmaya devam ediyor. Metaverse arsalarına Türkiye’den yoğun ilgi! Eğer teknoloji gündemini az çok takip ediyorsanız son dönemde Metaverse tarafında önemli bir akım olduğuna tanıklık etmişsinizdir. Malum, Metaverse denildiğinde insanın aklına geniş bir evren geliyor. Zaten Ready One Player filminde de bu evrenin nasıl bir şey olacağına ilişkin temalar mevcuttu.

Metaverse

 

Metaverse’de ciddi anlamda yapamayacağınız hiç bir şey yok. Ayda gezinmekten tutun da dünyanın merkezine kadar yolculuk mümkün olacak. Elbette bunların hepsi sanal bir düzlem üzerinde gerçekleşecek. Fakat siz bunları görme, dokunma ve duyma duyularınızla büyük oranda hissedebileceksiniz.

Şu ana kadar Metaverse için en ciddi adımlar Facebook’tan geldi. Fakat Facebook bu alandaki tek isim değil. Çünkü pek çok küresel marka da Metaverse ile ciddi anlamda ilgileniyor.

 

Hal böyle olunca diğer şirketlerin Facebook tarafından kurulan Metaverse’e onay vermesi de pek mantıklı olmazdı. Zaten onay da verilmedi. Hali hazırda pek çok farklı platformda, farklı metaverse arsaları satışa çıkmış durumda. Bu arsalara en büyük ilgi ise Türkiye’den.

Hatta bazı sitelerdeki satışlarının yüzde 90’nından fazlasının Türkiye’ye yapıldığı iddiaları da mevcut. Görünen o ki yine ucuzdan arsa toplama trendinde dünya birincisi olacağız.

La Casa De Papel Kore yayın tarihi netleşti