Metallica’dan hayranlarına yeni albüm ve turne müjdesi

Yayın tarihi: 29 Kasım 2022 Salı 9:52 am - Güncelleme: 29 Kasım 2022 Salı 11:04 am

Ünlü metal grubu Metallica, 6 yıllık aranın ardından ’72 Seasons’ isimli yeni albümünü Nisan 2023’te sevenleriyle buluşturacak.

Heavy metal müziğinin dünyaca ünlü gruplarından Metallica, 6 yıllık aradan sonra hayranlarına albüm müjdesi verdi. Grubun, 72 Seasons isimli yeni albümü, 14 Nisan 2023’te piyasaya çıkacak.

Öte yandan Metallica albümden yer alan “Lux Æterna” isimli teklisini (single) yayınladı.

Albümde yer alacak diğer parçaların isimleri ise şöyle:

“72 Seasons”, “Shadows Follow”, “Screaming Suicide”, “Sleepwalk My Life Away”, “You Must Burn!”, “Crown of Barbed Wire”, “Chasing Light”, “If Darkness Had a Son”, “Too Far Gone?”, “Room of Mirrors”, “Inamorata.”

TURNEYE ÇIKACAKLAR

Metallica grubu, ayrıca önümüzdeki iki yıllık süreyi kapsayan dev bir konser turnesine çıkacaklarını duyurdu. M72 isimli turnede grup ziyaret ettiği her şehirde iki kez çalacak ve tekrar etmeyen hafta sonu özelliğinde birbirinden tamamen farklı iki şarkı listesi ve destek grup sıralaması olacak.

Öte yandan M72 turnesinde grubun, dinlecilerinin kendilerini daha yakından izlemelerine olanak sağlayan ünlü “Snake Pit”ini merkeze alıp yeni bir yuvarlak sahne dizayn edeceği öğrenildi.

Turnede ayrıca ‘I Disappear’ turnesindeki gibi tam sahne turu verilecek ve 16 yaşından küçük hayranları için indirimli bilet satışı yapılacak.

Metallica 3. bölümüyle hız kesmeden devam ediyor