Meta ‘nın akıllı saati için 3D görüntüler ortaya çıktı

Yayın tarihi: 23 Şubat 2022 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 22 Şubat 2022 Salı 5:29 pm

Meta tarafından çıkarılabilir ekranlı bir akıllı saati gösteren bir patent geçen ay ortaya çıkmıştı ve buna dayanarak, bir sanatçı şimdi saati tüm ihtişamıyla gösteren bazı 3D renderlar oluşturdu.

Resmi olarak belirtilmese de, bu ürünün Meta Band takma adını taşıyacağını söylemek biraz zor. Sarang Sheth tarafından oluşturulan ve Yanko Design’da yayınlanan görseller, saati kayış yerine ipler, yani çok alışılmışın dışında bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Bun ipler sayesinde saat çok daha uzun süreler boyunca rahatça giyilmesine izin verecek. Akıllı saat’in ekranın oldukça büyük olduğu ve tepesinde bir selfie kamerası barındıran bir su damlası çentiği olduğu  da düşünülüyor.

MEta

 

Muhtemelen arka kamera gizlenebilir hale getirilecek. Öte yandan ön kamera, ekranla eşleştirildiğinde sorunsuz görüntülü sohbet özelliği ile gelecek. Yanlız, akıllı saat ekranındaki bir delgeç kadar küçük bir şeye düzgün bir kamera sensörünü sığdırmak oldukça zor. Bu nedenle Meta’nın arka tarafa daha kaliteli bir birim daha eklemesi çok daha mantıklı olacaktır.

 

Meta ayrıca, Facebook ve Instagram entegrasyonlarında büyük olasılıkla büyüyecek ve kullanıcıların Meta Band üzerinden tıklanan çekimleri hızlı bir şekilde sosyal medya gönderilerine dönüştürmelerine olanak tanıyacak. Bu aynı zamanda kullanıcı tercihini akıllı telefon kameralarından saat kameralarına kaydırmanın harika bir yolu olacaktır.

Son olarak, Meta Band, şu anda geliştirilmekte olan AR ekranı gibi, iddialı Metaverse’e başka bir kapı görevi görebilir.

POCO X4 Pro 5G, POCO M4 Pro küresel lansman tarihi açıklandı