Fenerbahçe, Mesut Özil’i resmen açıkladı

Yayın tarihi: 17 Ocak 2021 Pazar 5:13 pm - Güncelleme: 18 Ocak 2021 Pazartesi 12:04 am

Fenerbahçe, Arsenal’ın Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil’in transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Fenerbahçe Futbol AŞ’nin Borsa İstanbul’a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Mesut Özil’in transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır” denildi.

ÖZİL’DEN FORMA NUMARASI SİNYALİ

Özil, forma numarasıyla ilgili sinyal verdi. Sosyal medya hesabından memleketi Zonguldak’ın plaka numarasını paylaşan Özil, yanına kalp işareti koydu.

Arsenal ve Almanya Milli Takımında 10 numaralı formayı giyen Özil, sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe’de 10 numarayı giyemeyecek. Sarı Lacivertliler’de Samatta 10 numarayı giyiyor ve talimatlara göre sezon ortasında forma numarası değişemeyecek.

”ÇOK MUTLUYUM”

NTV’de yayınlanan ‘%100 Futbol’ programına canlı bağlanan Özil, çok heyecanlı olduğunu söyleyerek, ”Zaten konuşmalarımdan söyledim. Fenerbahçeliyim” dedi. Antrenman eksikliğini olduğu bilgisini veren Özil, ”Bir kaç maç eksikliğim oldu. Vücut olarak fitim, bir sorun yok” diye konuştu.

BU GECE İSTANBUL’DA OLACAK

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı dünya yıldızı futbolcu Mesut Özil’in uçağının bu gece saat 01.00’de Atatürk Havalimanı’na iniş yapması bekleniyor.

ÖZİL UÇAĞA BİNDİ

Fenerbahçe’nin çok konuşulan yeni transferi Mesut Özil için kavuşma anlarına saatler kaldı. Sarı Lacivertli takım sosyal medya hesabından, ”Bilgilendirme | Kulübümüz, transfer süreçlerini ilerletmek için Mesut Özil’i İstanbul’a getiriyor.” açıklamasını yaptı.