Mesut Özil transferi bitiyor: Yüzde 90 Fenerbahçe’de

Yayın tarihi: 8 Aralık 2020 Salı 1:42 pm - Güncelleme: 8 Aralık 2020 Salı 1:43 pm

Arsenal’de kadro dışı kalan Mesut Özil’le ilgili dikkat çeken gelişmeyi Sinan Engin duyurdu. Engin, Londra’dan aldığı duyumu da paylaşırken ocak ayı için sarı-lacivertlileri heyecanlandıran ifadeler kullandı. Mesut Özil Londra ekibinden haftalık 350 bin sterlin kazanıyor.

Arsenal’de kadro dışı kalan ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mesut Özil’in devre arasında Fenerbahçe’ye yüzde 90 transfer olacağı Sinan Engin tarafından iddia edildi.

Sinan Engin yorumculuk yaptığı programda Londra’dan duyum aldığını iddia ederek Mesut Özil’in devre arasında Fenerbahçe’ye yüzde 90 ihtimalle geleceğini, stoper ve kanat oyuncusu ile birlikte sarı lacivertlilerin 3 transfer yapacağını söyledi. Engin ayrıca Fenerbahçe’den ayrılmak isteyen bazı oyuncuların da olduğunu söyledi.

HAFTALIK 350 BİN STERLİN KAZANIYOR

Mesut Özil Londra ekibinden haftalık 350 bin sterlin kazanıyor. Yıldız futbolcu, ocak transfer döneminde Arsenal’den ayrılmazsa Londra kulübünden ekstra sadakat primi alacak.

İNGİLİZ BASINI DA YAZDI

The Mirror, Mesut’un Londra ekipleriyle anlaşamaması durumunda yeni adresinin Türkiye olacağını iddia etti. Haberde, “Londra’da yaşamayı çok seviyor ve şehirden ayrılmak istemiyor ama eğer farklı bir ülkede forma giyecekse bu Türkiye olacak.” ifadeleri yer aldı.

“BAZI SÜRPRİZ İSİMLER DE GELEBİLİR”

Başarılı yorumcu yaptığı açıklamada, “Mesut Özil devre arasında yüzde 90 Fenerbahçe’ye gelmeye yakın. Bir stoper bir de kanat oyuncusu muhtemel. Bazı sürpriz isimler de gidebilir Fenerbahçe’den. Fenerbahçeli bazı oyuncuların menajerleri oyuncularını iyi motive etsinler” ifadelerini kullandı.