Mesut Özil imzayı Başakşehir’e attı ‘Kalbim Fenerbahçe’de’ dedi

Yayın tarihi: 14 Temmuz 2022 Perşembe 12:54 pm - Güncelleme: 14 Temmuz 2022 Perşembe 1:52 pm

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mesut Özil, Medipol Başakşehir’le sözleşme imzaladı. Tecrübeli futbolcu “Fenerbahçe her zaman kalbimde olacak” dedi.

Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak sona erdiren Mesut Özil, Medipol Başakşehir ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncu için Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda düzenlenen imza törenine Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Mesut Özil ve yıldız futbolcunun yakınları katıldı.

Basın toplantısında konuşan Özil, “Başakşehir’de olduğum için çok mutluyum. Sadece futbola odaklı bir ortamda futbol oynamak istiyorum. İyi ki gelmişim. Fenerbahçe her zaman kalbimde olacak. Berkay kardeşimle konuştuk, bana saygı gösterdi ve 10 numarayı bana verdi. Ona çok teşekkür ederim” dedi.

‘EMRE HOCA İLE KONUŞTUK’

Özil, şöyle devam etti: “Fenerbahçe konusunu çok fazla konuşmak istemiyorum. Camia da hala destek veriyor çok teşekkür ederim. Futbolda bunlar hep oluyor. Ben buraya mutlu olmaya geldim, orada o şansı bulamadım. Emre hoca ile konuştuk ve planları çok hoşuma gitti. En büyük hayalim Fenerbahçe’de oynamaktı. Hedefim burada huzurlu ve mutlu şekilde futbol oynamak. Keyif alacağımı düşünüyorum. Elimden geleni yapacağım. Bir sene sonra başkanla konuşup yeniden değerlendirme yapacağız.”

GÜMÜŞDAĞ: BİR HAYAL GERÇEK OLDU

Kısa bir açıklama yapan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise “Mesut Özil’i biraz evvel Başakşehir formasıyla gördüm. 2018 yılında verdiğim röportajda kendisiyle yolumuzun kesişeceğini söylemiştim ve bir hayal gerçek oldu. Mesut Özil’e hoş geldin diyorum. Mesut’un sahip olduğu kariyere, Türk futbol tarihinde sahip olan bir oyuncu yok. Mesut’un kariyerini, yeteneğini konuşmaya gerek yok. Ben 2 yıllık sözleşme önerdim ama kendisi 1 yıl yapalım, seneye tekrar değerlendiririz dedi. Buna da saygı duyduk” ifadelerini kullandı.

Mesut Özil: Çocukluk hayalim Fenerbahçe’de daha çok oynamak istemiştim