Messi ve arkadaşlarına Suudi Arabistan şoku!

Yayın tarihi: 22 Kasım 2022 Salı 3:07 pm - Güncelleme: 22 Kasım 2022 Salı 3:17 pm

Şampiyonluk hedefleyen Lionel Messi’li Arjantin, C Grubu’nda Suudi Arabistan ile, finale de ev sahipliği yapacak Lusail Stadı’nda karşılaştı. Arjantin 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Suudi Arabistan maçı 1-2 kazandı. İlk yarıda 7 defa ofsayda takılan Arjantin’in bu pozisyonlardan 4’ünde top ağlara gitmişti.

2022 Katar Dünya Kupası C Grubu maçında büyük bir sürpriz yaşandı. Messi’nin formasını giydiği Arjantin 1-0 öne geçtiği maçta Suudi Arabistan’a 2-1 mağlup oldu. Mücadeleyi ilk yarıdaki ofsayt kararları damga vurdu. Arjantin, Suudi Arabistan’a mağlup olarak 36 maç sonra kaybetti.

Messi ve arkadaşlarına şok! Arjantin 2022 Katar Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Suudi Arabistan’la karşılaştı. Arjantin maçın hemen başında 1-0 öne geçse de Suudi Arabistan büyük bir sürprizi imza atarak mücadeleyi 2-1 kazanmayı bildi.

Arjantin’in golünü 10. dakikada Messi atarken Suudi Arabistan’ın gollerini 48. dakikada Saleh Al Shehri ve 53. dakikada Salem Al Dawsari kaydetti. Suudi Arabistan bu galibiyetle turnuvaya 3 puanla başlarken Arjantin’in puanı bulunmuyor.

4 FARKLI DÜNYA KUPASINDA GOL ATAN İLK OYUNCU

Öte yandan Lionel Messi, Suudi Arabistan karşısında bulduğu gol ile birlikte 4 farklı Dünya Kupası’nda Arjantin adına gol atan ilk oyuncu oldu.