Messi: Hayatım çok sıkıcı

Yayın tarihi: 28 Aralık 2020 Pazartesi 12:37 pm - Güncelleme: 28 Aralık 2020 Pazartesi 12:38 pm

Barcelona’nın efsanesi Lionel Messi hayatının sıkıcı olduğunu söyledi. Messi, kariyeri boyunca karşılaştırıldığı Cristiano Ronaldo’yu hayran olduğu sporcular arasında saysa da Real Madrid’de asla futbol oynamayacağını söyledi.

Sezon başında Barcelona’dan ayrılmak isteyen ancak daha sonra bir sezon daha kulüpte kalmaya karar veren Lionel Messi, geleceği ve özel hayatı hakkında açıklamalarda bulundu.

İspanya’da yayın yapan TV kanalı La Sexta’ya konuşan Arjantinli yıldız, “Bazen anonim bir insan olmak isterdim” dedi. Messi, kariyeri boyunca karşılaştırıldığı Cristiano Ronaldo’yu hayran olduğu sporcular arasında saysa da Real Madrid’de asla futbol oynamayacağını söyledi.

Messi, pandemi nedeniyle daralan futbol ekonomisinin Barcelona’yı da vurduğunu kaydederek, “Barcelona benim hayatım, bana her şeyi verdi. Arjantin’de yaşadığımdan daha uzun süre burada yaşadım. Her şeyi burada öğrendim. Bu kulüp, bir oyuncu ve insan olarak beni ben yapan kulüp. Barcelona, finansal olarak çok zor durumda, herkes için zor bir durum. Daha önce alışık olduğumuz noktaya geri dönmek çok zorlayıcı olacak” diye konuştu.

‘ ÇOK ACI ÇEKTİM’

33 yaşındaki Messi, özel hayatı hakkında da daha önce yapmadığı bazı açıklamalarda bulundu. Messi şunları söyledi:

“İnsanların benimle ilgili dediklerine aldırmıyorum, herkesin kendi fikri var. Son zamanlarda sportif olaylarla ilgili ağlamadım ama çok acı çektim. Başka durumlarla ilgili ağladım ancak detayına girmek istemiyorum. Hayatım normal ve bazen sıkıcı. Uyanıyorum, kahvaltı yapıyorum, çocukları okula götürüyorum, idman yapıyorum ve eve geri dönüyorum. Psikoloğa gidebilirdim ana hiç gitmedim. Gitmem gerektiğini söylediler, ihtiyacım da vardı ancak gitmedim.”

“BENİM HAYALİM”

Ayrıca “Bir gün ABD’de oynamak istiyorum, bu benim hayalim” diyen Lionel Messi, sezon sonuna kadar hiçbir takımla görüşmeyeceğini açıklandı.