Messi formaları tüm dünyada tükendi

Yayın tarihi: 18 Aralık 2022 Pazar 5:30 pm - Güncelleme: 18 Aralık 2022 Pazar 5:30 pm

Messi’nin Dünya Kupası’ndaki başarısı taraftarların yanında forma üreticisini de memnun etti. Üretici firma, 10 numaralı Lionel Messi formasının dünya çapında tükendiğini duyurdu.

Lionel Messi, Suudi Arabistan karşısında alınan şok yenilgiyle Dünya Kupası’na başlayan Arjantin’in umutlarını yeşertti. Messi, dev turnuvanın en çok konuşulan oyuncularından biri oldu. Bu başarısı forma üreticisini de memnun etti.

2022 Dünya Kupası boyunca Messi formalarına ilgi giderek arttı. Öyle ki; forma üreticisi, dünya çapında mavi – beyazlı formanın tükendiğini açıkladı. Çocuk, kadın, erkek farketmeksizin ve hangi beden olursa olsun şu anda dünya üzerinde orjinal Messi formasının kalmadığı duyuruldu.

Üretici firma yetkilileri, yeni formaları yetiştirmenin imkansız olduğunu da bildirdi. Messi formasına gösterilen yoğun talep üzerine Arjantin Futbol Federasyonu’ndan da bir açıklama geldi.

Açıklamada, “Daha çok satılmasını istiyor olsak da; yapabileceğimiz bir şey yok. Halkın ilgisinin farkındayız ancak bu forma üreticisinin sorunu. Önlerinde insan gücü ve ithalat gibi engeller var.” ifadelerine yer verildi.

Messi İspanya’ya geri dönüyor