Messi Dünya Kupası kutlamalarında Mbappe’yle dalga geçti

Yayın tarihi: 21 Aralık 2022 Çarşamba 10:53 am - Güncelleme: 21 Aralık 2022 Çarşamba 2:29 pm

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nı kazanan Arjantin zafer kutlamalarına devam ediyor. Kutlamalar sırasında bir taraftar Messi’ye oyuncak ninja kaplumbağa fırlattı. Oyuncağa bakıp gülen Messi’nin görüntüleri sosyal medyada çok sayıda yorum aldı. Ninja Kaplumbağa Mbappe’nin lakabı olarak biliniyor.

Lionel Messi, Arjantin’deki Dünya Kupası kutlamalarında finaldeki rakibi ve PSG’den takım arkadaşı Kylian Mbappe’yle dalga geçti. 2022 Dünya Kupası’nı kazanan Arjantin zafer kutlamalarına devam ederken ülkedeki etkinliklerde ilginç bir an yaşandı.

Kutlamalar sırasında bir taraftar, Lionel Messi’ye oyuncak ninja kaplumbağa fırlattı. Oyuncağı eline alan Messi, ninja kaplumbağa olduğunu görünce yanındaki arkadaşlarıyla birlikte kahkaha attı.

Messi ve arkadaşları ölümden kıl payı kurtuldu

NİNJA KAPLUMBAĞA VE MBAPPE ARASINDAKİ BAĞ

Ninja Kaplumbağa, Kylian Mbappe’nin lakabı olarak biliniyor. Mbappe, PSG’ye transfer olduğunda o dönem birlikte oynadıkları takım kaptanı Thiago Silva, genç futbolcuya Ninja Kaplumbağalar’dan Donatello maskesi hediye etmişti.

Lionel Messi ile Kylian Mbappe arasında finalde de soğuk rüzgarlar esmişti. İki futbolcu da attıkları gollerden sonra birbirlerine bakıp sevinç gösterisinde bulunmuşlardı.

Dünya Kupası’nın sona ermesiyle iki yıldız Paris Saint-Germain’de yeniden buluşacak.