Öldüren dayak! Restoranda yumruk ve tekmelerle dövülen müzisyen nişanlısının kollarında hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 5 Şubat 2024 Pazartesi 12:01 pm - Güncelleme: 5 Şubat 2024 Pazartesi 2:08 pm

İstanbul Güngören’de meslektaşları Ceyhun T. ve Hayrettin Ö. tarafından yumruk ve tekmelerle dövülen müzisyen Umut Emre Aytekin hayatını kaybetti. Nişanlısıyla restorana giden müzisyen Umut Emre Aytekin, kasada beklerken iki kişi yumruk ve tekmelerle saldırdı. Aytekin’in nişanlısı Maria Zeppin’in araya girme çabaları yetersiz kaldı. Saldırganlar tutuklandı.

İstanbul’un Güngören ilçesi Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi’nde bir restoranda Müzisyen Umut Emre Aytekin, nişanlısı Maria Zeppin ile birlikte bir fast food zincirinin şubesine geldi. Kafede oturduğu sırada yan masada oturan Ceyhun T. ve Hayrettin Ö. İle aralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Aytekin, sipariş vermek üzere kasaya yöneldiği sırada Ceyhun T. ve Hayrettin Ö.’nün saldırısına uğradı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Aytekin, ambulansla Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Aytekin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Adli Tıp Kurumu önünde Aytekin’in cenazesini bekleyen annesi göz yaşlarını tutamadı.

Saldırganlar polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Adliyeye sevk edilen saldırganlar mahkeme tarafından tutuklandı.

SALDIRGANLAR DA MÜZİSYEN

Müzisyen oldukları öğrenilen Ceyhun T. ve Hayrettin Ö., Aytekin’in yere düşmesinin ardından olay yerinden ayrıldı. Saldırganların bir süre sonra tekrar olay yerine gelerek yerde yatan Aytekin’in başında bekledikleri görüldü.

“BÜTÜN UMUDUMUZ GİTTİ”

Umut Emre Aytekin’in Dayısı Mahmut Dilek, “Umut Emre Aytekin, çok iyi bir çocuktu. Askerden yeni gelmişti müzisyendi, tekrar Taksim?de işe başlamıştı. Ufacık bir şeyden ötürü tekmeler tokatlar ne demektir Arkasından gelip vurmak, tekmelemek ne demektir Çocuğumuz bir ailenin bir çocuğuydu oda maalesef gitti. Anne ve ailesi perişan halde. Ailesi, gelecekleri her şeyi yok oldu. Bitti bütün umudumuz gitti. O kadar geleceği parlak bir müzisyendi ki, o kadar güzel sesi vardı ki, Harika bir çocuktu. O kadar seviliyordu ki, inanamazsınız. Bu çocuğa nasıl kıyarsınız Yapanlarda müzisyen diyorlar birde. Nasıl böyle bir duruma gelebildiniz Arkadan gelip vuruyorsun, hadi vurdun niye yerde tekmeliyorsun Bu nasıl bir insanlık, ne oldu bize” dedi.

NİŞANLISIYLA EVLENECEKTİ, PARA BİRİKTİRİYORDU

Umut Emre Aytekin’in arkadaşı Eren Tunçer, “Hak etmedi, işinde gücünde normal bir vatandaştı. Hiç kimseyle bir problem yaşamazdı. Müzisyenlikle geçiniyordu, tek işi de oydu zaten. Severek yapıyordu işini. Senelerdir müzik işiyle uğraşıyordu. Askerden yeni geldi. Nişanlısıyla evlenecekti, onun için para biriktiriyordu. İşten çıktıktan sonra evine yakın olan bir kafeye nişanlısıyla beraber kahve içmeye gitmiş. Orada bir tartışma yaşanmış galiba. Tartışmayı çok büyütmemiş galiba ki kahve almaya gitmiş. Kahvesini alırken arkasından gelip yumruk atmışlar” diye konuştu.

(DHA)

“Çiftetelli” çalmayan müzisyeni darbeden sekiz sanığa “takdir indirimli” ceza!

İstanbul Güngören’de meslektaşları Ceyhun T. ve Hayrettin Ö. tarafından darbedilen müzisyen Umut Emre Aytekin hayatını kaybetti. Aytekin’in nişanlısı Maria Zeppin’in çabaları yetersiz kaldı.

Kaynak: TELE1