Mesaiye hızlı başladı! Torrent’ten Muslera kararı

Yayın tarihi: 14 Ocak 2022 Cuma 12:44 pm - Güncelleme: 14 Ocak 2022 Cuma 12:44 pm

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Domenec Torrent’in Fernando Muslera ile ilgili kararını verdiği öğrenildi.

 

Domenec Torrent, Fernando Muslera’nın yokluğunda yaşanan problemin takıma olumsuz yansıdığını tespit ederek Başkan Burak Elmas’tan tecrübeli bir kaleci istedi.

Galatasaray’da bir ayrılık daha

‘FORM TUTMASI DA KOLAY DEĞİL’

Muslera’nın en erken mart başında takıma dönmesinin büyük risk olduğunu ve bu süreçte takımın Süper Lig’de sıkıntı yaşayabileceğini anlatan Torrent’in, “Yaşı ilerlemiş bir kalecinin form tutması da kolay değil” dediği öğrenildi.

MUSLERA’NIN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLECEK

Başkan Elmas ve yönetimin, Domenec Torrent’ten gelen ilk rapor sonrası kaleci arayışına başladığı bildirildi. Bu çerçevede Muslera’nın sözleşmesinin 6 aylığına fesih edileceği, bu süreçte kalenin yabancı bir eldivene teslim edileceğinin altı çizildi.

‘RİSKE ETMEK İSTEMİYORUZ’

Yönetimin şanssız bir sakatlık yaşayan Uruguaylı file bekçisi Muslera’ya, “Senin kontratın 2024’te sona eriyor. Kulübümüz buna sadık kalacak ama ligin ikinci yarısını da riske etmek istemiyoruz. Bu konuda senden anlayış bekliyoruz” diyeceği bildirildi. (Skorer)

Son imza dedi profilini kararttı! Fatih Terim’den Galatasaray’a sosyal medyayı sallayan veda