Merve Boluğur’un 53 günlük eski eşi Mert Aydın o sözleri yalanladı

Yayın tarihi: 4 Aralık 2022 Pazar 10:04 am - Güncelleme: 4 Aralık 2022 Pazar 11:07 am

Oyuncu Merve Boluğur ile 53 günlük evliliği ile gündeme gelen Mert Aydın’ın ünlü oyuncu hakkında, ‘Gereksiz insan. Konuşmaya gerek yok’ dediği iddia edildi. Aydın, o sözlere açıklık getirdi.

Görkemli bir düğün ile evlenen Merve Boluğur ile Mert Aydın’ın 53 gün süren evliliğinin ardından boşanması magazin gündeminde uzun süre konuşuldu. Boşanmanın ardından ilk kez bir etkinliğe katılan Mert Aydın’ın, Boluğur hakkında “Gereksiz insan. Konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum.” dediği öne sürüldü.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Aydın, o sözleri yalanlayarak ‘Hiçbir zaman kötü konuşmadım’ dedi.

Aydın’ın açıklaması şöyle:

“Bugün hakkımda çıkan haberler ile ilgili açıklamam… Açılışında çaldığım mekanda eski eşim Merve Boluğur ile ilgili söylediğim iddia edilen sözler asılsız ve gerçek dışıdır. Ben biten bir ilişkinin ardından yaşanmışlıklara olan saygımdan dolayı hiçbir zaman kötü konuşmadım. Lütfen haberler yapılırken muhattabının bir kadının olduğunu unutmayarak bu hassas dönemde daha dikkatli davranılmasını herkesten rica ediyorum” nbsp;

Merve Boluğur’dan akıl sağlığı yorumlarına sitem!