Mert Öcal ve Batuhan’ın sopalı kavgası Survivor’ı karıştırdı

Yayın tarihi: 19 Mart 2022 Cumartesi 10:00 am - Güncelleme: 19 Mart 2022 Cumartesi 10:00 am

Mert Öcal, Survivor yarışmasında Batuhan Karacakaya’nın sopalı kavgası ortalığı karıştırdı. Mert Öcal ve Batuhan Karacakaya’nın kavgası sonrası acil durum konseyi toplandı.

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All-Star’da tartışma ve kavgalar bitmiyor. Bu kez de, Best Model Türkiye birincisi Mert Öcal ile Batuhan Karacakaya bulaşık yıkama nedeniyle başlayan tartışma sopalı kavgaya dönüştü. Arkadaşları tarafları ayırmakta güçlük çekti.

“YETER ARTIK BEN BİTİRİYORUM”

Yarışmanın başladığı ilk günden beri geçinemeyen Batuhan Karacakaya ve Mert Öcal arasındaki tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Batuhan, elindeki sopayla Mert Öcal’ın üzerine yürüdü. Kavgayı arkadaşları zorlukla ayırırken, Batuhan, ‘Yeter artık, ben bitiriyorum’ diye bağırdı.

Kavga sonrası toplanan Acil Durum Konseyi’nde, Batuhan, ‘Survivor’a hiçbir katkısı olmayan bir insan ne performans olarak ne ada hayatı olarak’ diye Mert’i suçladı.

Mert Öcal da,  aralarında yakınlaşma olduğu iddia edilen Sude’yi zor durumda bırakmamak için Survivor’ı  bırakabileceğini söyledi. Sude de, bu konunun kapanmasını istedi.

Konseyde, “Mert karşı takıma geçmek için insanları kışkırtmaya çalışıyor” yorumları yapıldı.

Kavga sosyal medyada da büyük yankı buldu. “Acun Ilıcalı, Mert Öcal’a gerekli uyarıyı yapmazsa RTÜK Acuna gerekeni yapar inşallah. Bizler bu şiddet eğilimli, takıntılı insanı izlemek zorunda değiliz.” yorumları yapıldı.

EN SON ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDE OYNAMIŞTI

Mert Öcal,  Survivor öncesinde, Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Bizim Okul, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz, Adını Sen Koy ve son olarak da Arka Sokaklar dizisinde rol almıştı.

Solo Annenin Survivor Seyir Defteri

 

 

Mert Öcal

Survivor’da tartışma ve kavgalar bitmiyor. Yarışma bu kez Mert Öcal ile Batuhan Karacakaya arasındaki soplaı kavgaya sahne oldu.