Mert Hakan Yandaş’ın sakladığı sırrı ortaya çıktı

Yayın tarihi: 26 Mayıs 2021 Çarşamba 11:14 am - Güncelleme: 26 Mayıs 2021 Çarşamba 11:15 am

Fenerbahçe’nin sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Mert Hakan Yandaş’ın, sağlık ekibinin “Hemen ameliyat olması lazım” demesine karşın, ekibini yalnız bırakmamak adına ameliyatını sezon sonuna ertelediği öğrenildi.

Sezon biter bitmez bıçak altına yatan Mert Hakan Yandaş’ın takımı yalnız bırakmamak adına sakat sakat oynadığı öğrenildi. Sezonun büyük bölümünde kasık ağrıları çeken başarılı orta saha oyuncusunun özellikle son haftalarda sağlık ekibi tarafından, ‘Oynaman riskli’ denmesine karşın, “Takımımı bu kritik dönemde yalnız bırakamam. Sezon bitince ameliyat olurum” diyerek oynamaya devam ettiği öğrenildi.

YENİ SEZONA DAHA GÜÇLÜ GİRECEK

Ligin tamamlanmasının ardından doğrudan ameliyat masasına yatan 27 yaşındaki futbolcu, operasyonun ardından tedavi süreci ile ilgili bilgilendirmede bulunmuştu. Operasyona kadar ağrılarından kimseye bahsetmeden antrenmanlarına devam eden Mert’in ameliyatının iyi geçmesinden ve yeni sezona çok daha güçlü girecek olmaktan son derece mutlu olduğu da kaydedildi.

YÖNETİMDEN DE TAM NOT

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 34 maça çıkıp şiddetli ağrılara rağmen takımını yalnız bırakmadan mücadele eden Mert Hakan Yandaş’ın bu fedakarlığı, hem teknik heyetten hem de yönetimden tam not aldı. Yıldız futbolcunun adı Sarı-Lacivertliler’deki yeni sezon planlamasında en üst sıralarda yazıyor. Mert, ligde çıktığı 34 maçta 4 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. Türkiye Kupası’nda çıktığı 4 karşılaşmada ise 1 asist yaptı.