Mert Hakan Yandaş krizi… Galatasaray’ın protokolü olmadığı ortaya çıktı

Yayın tarihi: 26 Haziran 2020 Cuma 7:18 pm - Güncelleme: 26 Haziran 2020 Cuma 7:27 pm

Fenerbahçe-Galatasaray arasında krize neden olan Mert Hakan Yandaş transferinde, Galatasaray’ın futbolcuyla 2019 yılında bir ön protokol imzaladığı iddia edilmişti. TELE1 Spor yazarı Hülya Coşkun söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Spor Muhabiri Ali Naci Küçük kendisine ait sosyal medya hesabından Hürriyet gazetesinde yayınlanacak olan Mert Hakan Yandaş transferinin detaylarını anlattığını söyledi. Paylaşımında haberin detaylarına dair “Galatasaray Kulübü Aralık 2019’da ön protokol imzalamasına karşın Fenerbahçe ile anlaşan Mert Hakan Yandaş’a tazminat davası açma kararı aldı Sarı kırmızılı kulüp sözleşmedeki cezai maddeyi devreye sokup 5 milyon euroluk tazminat davası açacak” ifadelerini kullandı.

İDDİALAR GERÇEĞİ  YANSITMIYOR

TELE1 Spor Yazarı Hülya Coşkun yine sosyal medya hesabından Ali Naci Küçük’e cevap vererek Galatasaray’ın 2019’da ön protokol yaptığı şeklindeki iddiaları yalanladı. Hülya Coşkun, kulüp ve  Mert Hakan Yandaş arasında imzalı bir anlaşma olmadığına dikkat çekerek ” Mert Hakan Yandaş ile ilgili bu haber yanlış… Ön protokol diye bir şey yok… İmza anlaşma yok çünkü.  @AliNaciKucuk  @Hurriyet   @GalatasaraySK” dedi.

Fenerbahçe’den akılcı transfer