Mersin’de katliam gibi kaza! 10 ölü 40 yaralı

Yayın tarihi: 26 Mayıs 2024 Pazar 8:33 pm - Güncelleme: 27 Mayıs 2024 Pazartesi 12:38 pm

Mersin’de, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybederken 40 kişi de yaralandı.

Mersin’de Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda, Diyarbakır- İstanbul seferini yapmakta olan Star Diyarbakır firmasına yolcu otobüsü, şoför Ali G.’nin direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu çelik bariyerleri yıkarak karşı şeride geçti. Adana yönüne geçen otobüs, 2 otomobil ve 1 kamyonla çarpıştı. Kaza yerinde 10 kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından araçlardan çıkarılan çok sayıda yaralı ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

10 ÖLÜ 40 YARALI

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan,  “TAG Otoylu’ndaki kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi yaşamını yitirdi. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum” dedi.

Yaralı sayısının 40 olduğu açıklandı. Kazada yaralanan 40 kişiden 13’ünün Tarsus Devlet Hastanesi’nde, 7’sinin Mersin Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 14’ünün Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 3’ünün Çukurova Devlet Hastanesi’nde, 2’sinin de Tarsus’taki bir özel hastanede tedavileri sürüyor.

Yaralılardan 8’inin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Formula 1 yarışında feci kaza! Perez’in aracı paramparça oldu

 

Kaynak: AA