Mersin’de yurttaşlar ucuz yemeğe akın etti

Yayın tarihi: 19 Aralık 2021 Pazar 4:24 pm - Güncelleme: 19 Aralık 2021 Pazar 4:24 pm

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 30 farklı noktada hizmete soktuğu Mahalle Mutfaklarında 3 TL’ye 3 çeşit yemek satın alınabiliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, oluşturduğu Mahalle Mutfaklarında 30 farklı noktada yurttaşlara ucuz yemek satışı sunuyor. 3 TL’ye satışa sunulan yemeklerin satış günlerine Cumartesi ve Pazar günleri de eklendi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 30 noktada hizmet veren Mahalle Mutfakları’nın artık hafta sonları da açık olacağını sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu. Vahap Seçer, yemek hizmetini “Mahalle Mutfaklarımız bugünden itibaren hafta sonları da açık. Binlerce Mersinli; sağlıklı, güvenilir yemeğe uygun fiyatla kavuşuyor. Bu akşam Mersinli dört kişilik bir aile 12 TL’ye nefis bir yemek yiyecek, bu miktar bazı kentlerdeki dört simit fiyatından daha az” notu ile paylaşmıştı.

Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından 2020 yılının Mart ayında başlatılan hizmet, dezavantajlı mahalleler başta olmak üzere, kentteki devlet üniversitesi önlerinde de devam ediyor. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin Aşhanesi’nde pişen 3 çeşit yemeği 3 TL’den satın alabiliyor.

Türk Lirası’nın değer kaybı Arap turistlerin dalga konusu oldu