Mersin’de tavuğa tecavüz eden Suriyeli tutuklandı

Yayın tarihi: 28 Mayıs 2024 Salı 8:14 am - Güncelleme: 29 Mayıs 2024 Çarşamba 8:17 am

Mersin’in Toroslar ilçesinde iğrenç bir olay yaşandı. Suriye uyruklu bir kişi  tavuğa tecavüz etti. Mersin Emniyet Müdürlüğü tavuğa tecavüz eden kişinin tutuklandığını açıkladı.

Olay Mersin’in Toroslar ilçesinde meydana geldi. M.S. isimli Suriye uyruklu bir kişi, mahallede bulunan bir tavuğa tecavüz ederken yakalandı. Mahalledeki bir kadın o anları cep telefonu kamerasına kaydederek mahalle muhtarı ile birlikte polis ekiplerine şikayette bulundu.

Polis baskın yaptı sapığın telefonundan timsah ve atla ilişkiye girdiği görüntüler çıktı

İmecegazetesi’nde yer alan habere göre;  Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan şikayet üzerine harekete geçerek Suriye uyruklu kişiyi gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan M.S isimli şahıs bir anlık hislerinin kurbanı olduğunu iddia etti. Tutuklama istemiyle Mersin Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen M.S. isimli şahıs, “Hayvana kötü muamele ve cinsel istismar” suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olay, hayvanseverlerin büyük tepkisine neden oldu.

HALUK LEVENT’TEN ÇAĞRI

Ahbap Derneği Genel Başkanı ve şarkıcı Haluk Levent kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ” Mersinde tavuğa tecavüz videosunu izledim az önce. Buraya videoyu koyamıyorum. Ama yerini bilen var ise bizlerle irtibata geçsin lütfen, Büyük ihtimal ile ölür ama hızlı davranırsak Kemalpaşadaki çiftlikte ameliyata alabiliriz.” çağrısında bulundu.

Kaynak: TELE1