Merih Demiral’ın kampanyası 7 milyon 500 bini aştı

Yayın tarihi: 14 Şubat 2023 Salı 7:00 am - Güncelleme: 14 Şubat 2023 Salı 7:02 am

Merih Demiral’ın depremzedeler için ünlü futbolcuların imzalı formaları için açık artırma yaparak başlattığı yardım kampanyasında toplanan para 7 milyon 550 bin TL’ye ulaştı.

 

talya birinci ligi (Serie A) ekiplerinden Atalanta’da forma giyen futbolcu Merih Demiral’ın, Maraş merkezli depremlerden etkilenenler için başlattığı yardım kampanyası sürüyor.

Enkazlar kaldırılıyor, sorular artıyor…

Twitter’dan kampanyayla ilgili paylaşım yapan Demiral, toplanan miktarın 7 milyon 550 milyon liraya ulaştığını ve paranın Ahbap Derneği’nin hesabına aktarıldığını duyurdu: “Açık artırmada olan formalardan ikisi daha sahiplerini buldu! @ahlatcivakfi ve @AhlatciHolding satışa çıkan Benzema ve Kane formalarını toplam 1.250.000 TL’ye satın aldı. Böylece kampanyamız dahilinde deprem bölgesine aktarılan toplam tutar 7.550.000.-TL’ye ulaştı.

Formaların satışından elde edilen gelirin tamamı deprem bölgesinde kullanılmak üzere bu sabah @ahbap hesabına yatırıldı. Devam eden açık artırmalara katılmak için @TeamDemiral’a ulaşabilir ve http://deprembagis.teamdemiral.com’dan takip edebilirsiniz.”