Merdan Yanardağ’dan kendisini tehdit eden Osman Gökçek’e uyarı: Bunlara pabuç bırakmam

Yayın tarihi: 10 Ekim 2023 Salı 8:39 pm - Güncelleme: 10 Ekim 2023 Salı 8:43 pm

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, kendisini hedef aldıktan sonra TELE1 canlı yayınında yanıtını alan, yayından sonra da arayıp kendisini tehdit etmeye kalkan Osman Gökçek’i bir kez daha uyardı. Gizli numaralardan tehdit mesajları aldığını açıklayan Yanardağ, “O numaraları da kimse bulmayacağımızı zannetmesin. Hele bu tehditlere hiç pabuç bırakmayız” dedi.

Ankara’nın görevden alınmış eski belediye başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek, geçtiğimiz gün sahibi olduğu Beyaz TV’nin ekranlarında hukuksuz bir biçimde 100 gün cezaevinde tutulup 101. gününde tahliye edilen TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ı hedef aldı. Yanardağ ise Osman Gökçek’e TELE1 ekranlarından yanıt verdi.

Merdan Yanardağ’dan Osman Gökçek’e tokat gibi yanıt

 

GÖKÇEK YANARDAĞ’I ARAYIP TEHDİT ETTİ

Yayında FETÖ bağlantıları ortaya dökülen Osman Gökçek, yayın sonrası telefon ederek Merdan Yanardağ’ı arayıp tehdit etmeye kalktı. Yanardağ, bugünkü yayınında gün içerisinde gizli numaralardan tehdit mesajları aldığını açıkladı.

“Melih Gökçek ve oğlu Gökçek’i bir kez daha uyarıyorum” diyen Yanardağ şunları söyledi:

Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek dün televizyonda bize durduk yerde saldırdı ve hakaret etti. Biz de buradan ona cevap verdik, ben çıktıktan sonra bana telefon açıp beni tehdit etmeye kalktı. Buradan ilan ediyorum. Ağzının payını verdim. Ardından da bugün birtakım telefon mesajları geldi. Bazı soysuz, ağzı bozuk tipler, gizli numaralardan tehditler savurdular. Onlar zannediyor ki onları bulamayız. O tehditleri savuranlardan bazılarının başına nelerin geldiğini onlar birliler. Nasıl hesap sorulduğunu bilirler. O numaraları da kimse bulmayacağımızı zannetmesin. Hele bu tehditlere hiç pabuç bırakmayız. Kaydettik, aldık ve onları bulacağız.

“BUNLARA BOYUN EĞMEM”

Melih Gökçek ve oğlu Gökçek’i bir kez daha uyarıyorum; öyle vururuz, kafana sıkarız gibi tehditler savuran birtakım soysuzları üzerimize göndermeye sakın kalkamayın. Öyle bir bedel ödersiniz ki, kaçacak yer bulamazsınız. Mertçe bir kavgaya varsanız ben varım ama kalleşlik, birtakım çete özentilerini üzerimize salarak bizi sindirmeye kalkmayın. Ya da bu durumdan vazife çıkarım nemalanmaya çalışan birtakım tipler çok ağır öderler bunun bedelini.

Beni tanıyanlar tanır; ben bunlara pabuç bırakmam. Bunlara boyun eğmem. Buradan bir kez daha uyarmış olayım.