Merdan Yanardağ’dan ‘Konser kaydım TELE1’de yayınlanmasın’ diyen şarkıcı Karsu’ya tepki

Yayın tarihi: 1 Ocak 2022 Cumartesi 5:07 pm - Güncelleme: 1 Ocak 2022 Cumartesi 5:13 pm

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, İBB için verdiği konser kaydının TELE1’de yayınlanmamasını isteyen şarkıcı Karsu’ya tepki gösterdi.

TELE1 yılbaşı nedeniyle hazırladığı programda şarkıcı Karsu’nun İBB için verdiği konserden bir bant yayınlamak istedi. Bunun için izin isteyen TELE1’e Karsu’dan menajeri aracılığıyla “Yayınlanmasını istemiyorum” yanıtı geldi.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Karsu’nun bu tavrına ’18 Dakika’ programında tepki gösterdi. Yanardağ, “Üzüldüm ve şaşırdım. Genç bir sanatçı kendisini kırmak ve üzmek istemem. Sadece trollerin sosyal medyada üzerinden bazı saldırılarda bulunacak diye böyle bir tavır almayı yadırgadığımı söylemek isterim” dedi.

Yanardağ, “Bu su içtiği kuyuya tükürmek anlamına gelir. Kendisini severek dinlerim ama Karsu gibi sanatçılara şunu hatırlatmak isterim; sizi var edenlere su içtiğiniz kuyuya da dikkat edin. Genç bir sanatçı, Türkiye’deki bölünmelerin, siyasi kutuplaşmaların farkında olmayabilir. Ama kim yönlendiriyorsa menajerleri vesairesi daha dikkatli olmalıdır” ifadelerini kullandı.

RTÜK başkanı yandaşların korunduğu iddialarına yanıt veremeyince Taşçı’yı suçladı

RTÜK’ten TELE1’e ceza!