Meral Akşener’in hedefinde sadece muhalefet var! Mansur Yavaş’a yanıt verdi

Yayın tarihi: 7 Mart 2024 Perşembe 3:26 pm - Güncelleme: 7 Mart 2024 Perşembe 3:35 pm

İYİ Parti lideri Meral Akşener “Adaylığımda samimi olsaydı, altılı masada ismimi gündeme getirebilirdi” diyen Mansur Yavaş’ı ‘korkaklık’ ve ‘operasyon çekmek’le suçladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Mansur Yavaş’ın “Adaylığımda samimi olsaydı, altılı masada ismimi gündeme getirebilirdi” sözlerine yanıt verdi.

Akşener “Sayın Mansur Yavaş korkaklığını bizim partimize operasyon çekerek cesaret örneği haline çevirdi. Bunu ayıpladığımı ifade etmek isterim. Kendisine şahitli, ispatlı bu söylendi. Dolayısıyla cesaret edemedi. Vatandaşın, milletin talebini kabul etmekten korktu. O cesareti gösteremedi, o mücadeleyi veremedi. Sonuç itibariyle o günler geçti, bugün itiraf etti. Partimizin il başkanının, bütün ilçe başkanlarının istifa ettiğini ve kendisiyle çalıştığını itiraf etti. Yani cesareti İYİ Parti’ye göreymiş. Kendisini alkışlıyorum” dedi.

MANSUR YAVAŞ NE DEMİŞTİ?

Yavaş, katıldığı bir televizyon programında Mayıs 2023 seçimleri ve Akşener’e yönelik “Sayın Akşener, benim cumhurbaşkanı adaylığımda samimi olsaydı, ben başka bir partinin üyesiyken, benim hiç haberim yokken bana adaylık çağrısı yapmak yerine aylarca toplanan altılı masada ismimi gündeme getirebilirdi” demişti.

Mansur Yavaş’tan Cumhurbaşkanlığı çıkışı: Aday gösterilseydim kazanırdım

Mansur Yavaş eczanelerdeki veresiye defterlerini kapattı: 1429 hastanın borcu ödendi

Kaynak: TELE1