Meral Akşener’den Süleyman Soylu’ya ‘pejmürde’ yanıtı

Yayın tarihi: 5 Eylül 2019 Perşembe 8:08 am - Güncelleme: 5 Eylül 2019 Perşembe 2:40 pm

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İçişleri Bakanı Soylu’nun ‘Pejmürde’ açıklamasıyla ilgili “Sayın Süleyman Soylu, Sayın İmamoğlu’nu pejmürde edeceğini söylerken, daha evvel de Sayın Erdoğan için onun da şaftını kıracağını söylüyordu.” dedi.

Susurluk’un kurtuluşunun 97. yıl dönümü törenleri ile ‘Ayran Kültür ve Sanat Festivali’ne katılmak üzere ilçeye giden İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Belediye Başkanı Nurettin Güney’i makamında ziyaret etti. Akşener, ziyareti sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe yakınından geçmesi planlanan yeni otoyolda kurulacak tesislerde Susurluk esnafına öncelik tanınması gerektiğini söyledi.

Karamollaoğlu’ndan Süleyman Soylu’ya ‘pejmürde’ tepkisi

SOYLU’YA ‘PEJMÜRDE’ YANITI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na söylediği sözler üzerine ” Sayın Süleyman Soylu, Sayın İmamoğlu’nu pejmürde edeceğini söylerken, daha evvel de Sayın Erdoğan için onun da şaftını kıracağını söylüyordu. Siyasetçiler böyle çok iddialı konuşurlarsa gün gelir ayna gibi karşına tutarlar. ” ifadelerini kullandı.

HDP’li belediyelere atanan kayyum savunan Akşener, İstanbul ve Ankara için ‘çılgınlık’ dedi

ERDOĞAN’LA TOKALAŞMA: ‘GEÇEN YILDAN BURAYA NE DEĞİŞMİŞ?

Soylu’ya bir ‘pejmürde’ tepkisi de Muharrem İnce’den geldi

‘Akşener’e, 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tokalaşması hatırlatarak, “İYİ Parti-Cumhur İttifakı yakınlaşmasına işaret olarak görülebilir mi?” sorusu da yöneltildi.Bu konuyla ilgili yorumlara değinen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Çok komik bir durum var. Bir yazar, bir yazısının başında ‘İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’ diyor, daha sonra da aynı kişi partimizden ‘İP’ olarak bahsediyor. Kafaları karışıyor işte. Biz parti olarak geçen yıl da milletvekillerimizle resepsiyona katılmıştık, o gün de Sayın Erdoğan ile tokalaştık. Bu tokalaşmanın bu derece neden büyütüldüğünün, Türkiye şartlarında neye tekabül ettiğine bakmanız lazım. Biz bu yıl katıldık ve tokalaştık, geçen yıl da katılıp tokalaştık. Geçen yıldan buraya ne değişmiş?” diye konuştu.Akşener, ziyaretinin ardından kurtuluş yıl dönümü törenlerini izledi.