Merak edilen “Badi Ekrem’in eşofmanı nerede?” sorusuna Cem Yılmaz’dan esprili yanıt

Yayın tarihi: 8 Aralık 2020 Salı 8:51 pm - Güncelleme: 8 Aralık 2020 Salı 8:52 pm

Komedyen Cem Yılmaz’dan “Badi Ekrem’in eşofman takımı nerede?” haberlerine yanıt geldi. Yılmaz, “Badi Ekrem’in eşofmanı bende değil. Badi Ekrem’in eşofmanının olduğu karakter benim yazdığım filmde.” dedi.

‘Hababam Sınıfı’, ‘Süt Kardeşler’ ve ‘Canım Kardeşim’ gibi sevilen pek çok filmin yönetmeni usta isim Ertem Eğilmez’in oğlu Ferdi Eğilmez, Şener Şen’in canlandırdığı ve hafızalara kazanan ‘Badi Ekrem’ rolü ile özdeşleşmiş olan kırmızı eşofman takımını ünlü komedyen Cem Yılmaz’a verdiğini açıkladı.

Konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulunan Eğilmez, şu ifadeleri kullandı:

“Arkadaşlar lütfen artık bundan sonra ‘Badi Ekrem’in eşofmanı sende mi?’ diye sormayın. Sevgili kardeşim Cem Yılmaz’a hediye ettim tüm takımı. Alt, üst, düdük ne varsa hepsi kendisinde. Teşekkür ederim ilginize…”

“BADİ EKREM’İN EŞOFMANI BENDE DEĞİL”

“Badi Ekrem’in eşofmanı Cem Yılmaz’da” haberlerinin ardından ünlü komedyenden yanıt gecikmedi. Twitter hesabından açıklama yapan Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Badi Ekrem’in eşofmanı bende değil.Badi Ekrem’in eşofmanının olduğu karakter benim yazdığım filmde. O filmde Ejder abide. Ejder abi diye de biri yok. O Özkan abi! Ben misal başka bi’ gezegene de gitmedim.”