Menzilci yazar Saray’dan görev istedi: Namussuzlar hesap yapıyor

Yayın tarihi: 12 Eylül 2019 Perşembe 1:12 pm - Güncelleme: 12 Eylül 2019 Perşembe 1:26 pm

Hükümete yakın Yeni Şafak gazetesinin Menzilci yazarı Serdar Tuncer, bugünkü köşesinde, “Aman ha” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Hükümete yakın Yeni Şafak gazetesinin Menzilci yazarı Serdar Tuncer, bugünkü köşesinde, “Aman ha” başlıklı bir yazı kaleme aldı

Tuncer, “Herhangi bir ülkenin beş asırda yaşayamayacağını 5 yılda yaşamış bir ülkenin evlatlarıyız. Rengi, şekli, cinsi ne olursa olsun yeni bir kaos budalalığına tahammülümüz yok” derken, “İhanete, darbeye, sokak olaylarına, vesayet marifetine şerbetlendik” dedi.

Tuncer, yeniden hazırlıkların yapıldığını savunarak bu kez “görev” istedi. Tuncer, “Namussuzlar hesap yapıyor ama bu defa lütfen bizim de elimiz armut toplamasın ve ‘Allah’ın da bir hesabı var’ kolaycılığıyla oturup sadece beklemeyelim” diye belirtti.

Serdar Tuncer’in yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

“İmdi, herhangi bir ülkenin beş asırda yaşayamayacağını 5 yılda yaşamış bir ülkenin evlatlarıyız. Rengi, şekli, cinsi ne olursa olsun yeni bir kaos budalalığına tahammülümüz yok. Şerbetlendik. İhanete, darbeye, sokak olaylarına, vesayet marifetine şerbetlendik. Bütün bu olayları koordine edenler, buradan ekmek arayanlar, bundan memnun olanlar da bu arada bir şeyler öğrendi.

Neden yapamadıklarını tahlil ettiler, nasıl yapabileceklerini tespit ettiler, hangi denklemden ne sonuç çıkacağını gördüler ve bana sorarsanız bu sıralar yeniden saha ve zemin kontrolü yapıyorlar. Neticeyi kimin daha hazırlıklı olduğu, kimin neden ne kadar ders çıkardığı belirleyecek. Felaket tellallığı ya da korku çığırtkanlığı değil derdim; dostane bir ikaz, küçük bir hatırlatma benimkisi, malum çabuk unutuyoruz.

Sokağı kullanmak isteyecekler, taraftar gruplarını germeye ihtiyaçları var, futbol Fetö’nün eski ilgi sahası, Rapçi zıpırlar durduk yere yapmadı o şarkıyı, yargıdan ilginç kararlar gelebilir bu sıra, dün işi çözseler alternatif diye takdim edecekleri kimse yoktu bugün var, ekonomi sebebiyle insanlar gergin, ülkeyi erken seçime götürecek bir yol arayacaklar, malzeme masada hazır yani, geriye bir tuz biber kalıyor. Uzun uzun tuz, biber tarifi yapmak yerine bir soru sorayım: 17-25 Aralık’ta hırsız var diye bağıranlara prim vermediysek ne mal olduklarını bildiğimiz içindi!

Namussuzlar hesap yapıyor ama bu defa lütfen bizim de elimiz armut toplamasın ve “Allah’ın da bir hesabı var” kolaycılığıyla oturup sadece beklemeyelim.

Yok yok, soruyu unutmuş değilim, cevabı vermiş bulundum, sormaya hacet kalmadı!”